Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Beep Pictures Gordana Franić: Sajam vjenčanja Wedding Day je nadmašio i najoptimističnija očekivanja
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Gordana Franić: Sajam vjenčanja Wedding Day je nadmašio i najoptimističnija očekivanja

Organizatorica je najponosnija na revije koje su se održavale na 30-metarskoj modnoj pisti

Direktorica sajma vjenčanja Wedding Day Gordana Franić, koji se nedavno održao u Spaladium Areni, dala je kratki rezime cijelog događaja.

- Prezadovoljni smo odazivom posjetitelja, nadmašena su i naša najoptimističnija očekivanja. Zapravo od svega je najvažnije da su izlagači sretni. Naravno da su u cijeloj priči bitni mladenci, njihov feedback je također pozitivan, oni su također zadovoljni ponudom koju su mogli vidjeti u Spaladium Areni.

Kao organizatorica cijelog događaja najponosnija je na revije koje su se održavale na 30-metarskoj modnoj pisti.

- Svaki izlazak je kod gledatelja izazivao oduševljenje. Tribine su uvijek bile pune, a produkcija je bila na dosad neviđenom nivou na našim prostorima - kazala je Franić.

Najviše zanimanja je privukao dolazak poznate hrvatske manekenke Nine Morić.

- Osjetila se prava euforija kada je ona izašla na pistu. Nosila je atraktivnu vjenčanicu vodećeg svjetskog branda Atelier Pronovias iz salona vjenčanica Glamour Sposa, vrijednoj 90 tisuća kuna. Upravo u salonu Glamour Spose takva vjenčanica se može iznajmiti po puno manjoj cijeni - zaključila je Franić.

Vaša reakcija na temu