Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GOSTI O NAMA Francuzi: Dalmatinke su prelijepe i karizmatične, uvijek su sređene

GOSTI O NAMA Francuzi: Dalmatinke su prelijepe i karizmatične, uvijek su sređene

Prva asocijacija na Hrvatsku su im naši nogometaši. 'Modrić, Rakitić, Mandžukić, Perišić, Kovačić, Kalinić...', krenuli su nabrajati omiljene...

Mathieu, Emilien, Dorian i Guillaume, četiri prijatelja iz Saint-Etiennea, na odmor u Hrvatsku doputovali su po prvi put te ih je toliko dojmila da će u Lijepoj našoj provesti 12 dana.

- Hrvatska obala je hit destinacija, tako da je puno naših prijatelja ljetovalo na Jadranu i od njih smo dobili preporuke za dolazak. Iznajmili smo vilu u Krilu Jesenicama, a boravak u njoj za naše standarde je prihvatljiv i povoljan. Sviđaju nam se Jesenice jer su malo, mirno mjesto iz kojega možemo putovati u druga, a u Split dolazimo gotovo svakodnevno jer je veliki grad koji nam nudi sve što je potrebno: zabavu, odlične restorane, mjesta za posjete te lijepe plaže koje su smještene u blizini centra grada - ispričali su nam mladi Francuzi. 

Svi se slažu da smo sjajni domaćini.

- Hrvati su ljubazan narod, svi pričaju engleski jezik, što kod nas nije toliko uobičajeno. Osjećamo se sjajno u Hrvatskoj, temperature su idealne za ljetni odmor, a vjerujemo da ćemo se opet vratiti u Dalmaciju.

Svidjela im se naša hrana, ali i lijepe Dalmatinke.

- Hrana je ukusna, posebice voće i povrće, a domaće pivo je savršeno - kroz smijeh će Francuzi.

- Dalmatinke su lijepe cure, imaju neku posebno ljepotu, a uvijek su fino sređene i karizmatične - zaključili su.

Pitali smo ih koja im je prva asocijacija na Hrvatsku...

- Modrić, Rakitić, Mandžukić, Perišić, Kovačić, Kalinić, vaši nogometaši su nam baš dragi. 

Vaša reakcija na temu