Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gostovanje poznatog zadarskog chefa Saše Begana u splitskom Noiru
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Gostovanje poznatog zadarskog chefa Saše Begana u splitskom Noiru

Pripremit će večeru u 4 slijeda

U subotu, 8. listopada, u sklopu 10. festivala Taste the Mediterranean u splitski restoran Noir (zgrada Lavčevića) stiže poznati zadarski chef Saša Began. Svojom kuharskom filozofijom u zadarskoj Foši postavio je nove standarde na našoj gastro sceni, a u duetu s chefom Noira Borisom Buzovom pripremit će večeru u 4 slijeda.


Saša Began poznat je i kao pionir odležavanja ribe u Hrvatskoj, a svojim radom kroz godine profilirao se na poziciju sous-chefa da bi početkom 2017. godine preuzeo ulogu glavnog chefa zadarskog restorana Foša.

Kreacijama koje potpisuje i predanim radom kompletnog tima, restoran dobiva preporuku i mjesto u Michelinovom vodiču. U vodiču Gault & Millau dobiva 16 od 20 bodova i 3 kape čime potvrđuje top poziciju među hrvatskim restoranima.


MENU ZA SUBOTU:

• Carpaccio od škampa, gel od ljubičaste kapule, consome od rajčice, ulje od bosiljka, prah od rajčice

(Chef Saša Began)

• Kroket od bakalara, majoneza od češnjaka, krema od limuna

(Chef Boris Buzov)

• Dry aged brancin, pire od čičoke, čips od čičoke, baby povrće, riblji demi-glace

(Chef Saša Began)

• Choco cubes, zemlja od čokolade, mousse od bijele čokolade

(Chef Boris Buzov)

Cijena večere s uključene 4 čaše vina iznosi 450,00 kn, a svoje mjesto možete rezervirati na mobitel 091 555 77 79 .

Vaša reakcija na temu