Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GOTOVO JE! Razveli se Mladen Grdović i Brankica

GOTOVO JE! Razveli se Mladen Grdović i Brankica

'Podilili smo cilo bogatstvo, njoj idu masline, a meni ostaju mandarine...', kaže pjevač

Nakon turbulentne 22 godine, braku Mladena Grdovića (62) i Brankice (49) došao je kraj. Par se rastao na Općinskom sudu u Zadru, ali ovih dana viđeni su u zajedničkoj šetnji gradom...

- Išli smo podilit cilo bogatstvo. Njoj idu masline, a meni ostaju mandarine - rekao je Grdović za 24 sata i dodao:

- Moja žena vam je patrijarhalno odgojena, ali mi se dobro razumimo - završio je u svojem stilu Zadranin.

Njegov menadžer, Ljubo Šeperić, dan ranije rekao je kako par ima nekoliko nekretnina, koje će sad, nakon službene rastave braka, možda morati podijeliti. 

- Kuća u Zadru u kojoj su živjeli mu je djedovina. Nema Brankica ništa s tim. Imaju kafić u Zadru i stan u Zagrebu, to bi mogli dijeliti -  kaže nam menadžer Šeperić. Iako je razvod služben, Šeperić smatra kako će Mladen i Brankica nastaviti svoja druženja.

-  Nije tužan. Sad će malo i proslaviti valjda. Vidim da nije u bedu. Bio je s prijateljima kad smo se čuli. Nije pio zadnjih dana, ali s njim nikad ne znaš. Ali uvjeren sam da će se on i Brankica nastaviti družiti i viđati, to su samo papirološki riješili razvod - dodao je menadžer pjevača.

Mladen za veće priče o krahu braka nije bio raspoložen. Rekao je kako će svoju intimu zadržati za sebe te da je u zadnje vrijeme posvećen glazbenoj karijeri i novim pjesmama.

Vaša reakcija na temu