Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Gradonačelnik Baldasar predao ključeve Grada Penelopi

Gradonačelnik Baldasar predao ključeve Grada Penelopi

Odisej nije isplovio na pučinu, ali je Penelopa odigrala svoju ulogu

Predajom ključeva Grada na Rivi Penelopi, meštrovici od krnjevala Nives Ivanković, gradonačelnik Ivo Baldasar koji je predstavljao njenog Odiseja prepustio je Split danima veselja, plesa i zabave pod maskama.

Zbog ružnog vremena Odisej nije isplovio na pučinu, kako je zamišljeno, ali je Penelopa odigrala svoju ulogu, opraštajući se od svog voljenog.

Čekat će ga kaže, šetimanu jednu, a bit će za to vrime pod 'blindo ključen'.

- Žao mi je što je kiša poremetila dio programa, ali ja sam ključeve predao, hvala lipa, za sve što vam treba obratite se novoj gradonačelnici - kazao je Baldasar.

Nives alias Penelopa nije žalila pretjerano za odlaskom Odiseja, neće joj teško pasti čekanje jer će se prepustiti plesu, za početak  ritmu sirtakija i zumba plesa na Rivi.

- Nisu ni žene što su nekad bile - rekoše svi i zaplesaše.

Ove godine, podsjetimo, Centar plesa organizira krnjeval. Tijekom deset dana trajanja, u gradu će biti 16 potprograma.

Vaša reakcija na temu