Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GREEN PARK SOLIN Možemo spojiti i nespojivo, najmlađe i one starije!

GREEN PARK SOLIN Možemo spojiti i nespojivo, najmlađe i one starije!

Osim cageballa organiziraju i proslave dječjih rođendana, ali to nije sve...

Dva terena za cageball i svlačionice, igralište za djecu na otvorenom, igraonica u zatvorenom dijelu, plato za rolanje te kavana i veliki parking. Sve je to dio Green parka Solin.

- Osim cageballa organiziramo i proslave dječjih rođendana, a u studenome krećemo i s proslavama rođendana za odrasle, te tematskim večerima. S obzirom na to da imamo dosta prostora, ništa nas ne prijeći da možemo spojiti nespojivo, najmlađe i one malo starije - poručili su iz Green parka.

Dodali su da tijekom studenog i Adventa pripremaju poseban program, te da je cijeli koncept  zamišljen da svatko pronađe mali kutak za sebe.

IZDVOJENI PAKETI
Cageball teren i jumbo pizza - 180 kn
Cageball teren i pive za 6 osoba - 180 kn
Facebook Green park Solin 
Mobitel: 097 7562570
Vaša reakcija na temu