Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SUTRA POČINJE 'ADVENT U GREEN PARKU' Posjetitelje na otvaranju kućica časte hranom i kuhanim vinom!

SUTRA POČINJE 'ADVENT U GREEN PARKU' Posjetitelje na otvaranju kućica časte hranom i kuhanim vinom!

Trio Ritmo s harmonikom, gitarom i kontrabasom zabavljat će goste u petak od 18 sati

Solin dobiva svoje adventske 'kućice'. U petak, naime, počinje 'Advent u Green parku' koji će trajati sve do 15. siječnja. U sklopu sutrašnjeg otvaranja od 18 sati bit će glazba uživo, a goste će počastiti orzotom s kozicama i povrćem te kuhanim vinom! Podijelit će se 100 porcija spize i isto toliko čaša toplog 'adventskog' napitka.

Ugostiteljski objekt koji se nalazi u blizini Osnovne škole kraljice Jelene organizira program u suradnji s Chefs klubom Croatia, Delicijama Marović, Udrugom barmena Split, Coca colom, Heinekenom, Franckom...

- Svakim danom će se moći pojesti 'na kruh, na žlicu i pjat', bit će i palačinki, u ponudi će se naći kuhano vino, zimski kokteli i domaće rakije, a pripremamo i mnoga iznenađenja - od glazbenih do gastronomskih - poručili su iz Green parka.

Naglasili su i jutarnji program koji će se najviše svidjeti djeci. Uglavnom, sutra popodne je otvaranje, a posjetitelje će zabavljati Trio Ritmo s harmonikom, gitarom i kontrabasom.

Vaša reakcija na temu