Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Grupa Vigor opet rasprodala velike koncerte u Australiji!

Grupa Vigor opet rasprodala velike koncerte u Australiji!

Posjetit će Melbourne i Sydney

Grupa Vigor, predvođena karizmatičnim pjevačem specifičnog glasa, Mariom Rothom, posljednjih godina prometnula se među najpopularnije domaće bendove, a zbog čestih i velikih koncerata van granica Hrvatske, možemo ih s ponosom smatrati i našim najpopularnijim zabavno-glazbenim izvoznim proizvodom. Nakon nepune dvije godine, ovog tjedna ponovno odlaze na turneju u daleku Australiju. 

- Nakon našeg prvog i nezaboravnog posjeta Australiji 2018. godine, ponovno se vraćamo 'Down under'! Ovog puta posjetit ćemo Melbourne i Sydney i ne mogu vam opisati koliko smo nestrpljivi susresti se iznova s divnim ljudima tamo! Tim više jer su nam već javili kako su naši koncerti već unaprijed rasprodani jer ljudi uistinu vole ovo što radimo. Vidimo se 26. siječnja na open-air koncertu u Melbourneu, a 1. veljače u King Tom klubu u Sydneyu. Jedva čekam da zajedno zapjevamo 'Šatore', 'Još fališ', 'Bol' ili 'Mariju'... Posebni su to trenuci kad publika pjeva od riječi do riječi naše pjesme zajedno s nama, i evo, neizmjerno im se opet veselim - poručio je Mario Roth australskoj publici koja ih s nestrpljenjem iščekuje.

S obzirom na izazove s kojim se Australija susreće posljednjih mjeseci u vidu požara, a sada i poplava, Vigor u Australiju odlazi u pravom trenutku. Svojim pjesmama namjeravaju ljudima 'dolje' bar na trenutak odvojiti misli od svakodnevice, a tamo namjeravaju i konkretno pomoći u nekim akcijama. No, više o svemu saznat ćemo uskoro javljanjem Vigora iz Australije.

Vaša reakcija na temu