Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Guliano, Feđa Klarić, Ivan Gudelj i mnogi drugi ovog utorka u Baraci slave 'Osamdesete u Splitu'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Guliano, Feđa Klarić, Ivan Gudelj i mnogi drugi ovog utorka u Baraci slave 'Osamdesete u Splitu'

Program počinje u 20 sati

Facebook grupa 'Osamdesete u Splitu', koja broji 30 000 članova, deseti će rođendan proslaviti 18. travnja u Baraci, uz gostovanja brojnih poznatih Splićana koji su obilježili, prema mnogima, posljednje zlatno doba našega grada.

'Uvijek je lijepo kada se okupimo mi iz grupe, a kako je ovo jubilarni rođendan, očekujemo stvarno velik broj ljudi. Večer ćemo započeti razgovorom s pojedincima koji su obilježili Split osamdesetih u kulturnom i sportskom smislu, među kojima će biti Guliano, Feđa Klarić i Ivan Gudelj tako da nas očekuje zanimljiv uvod u večer', poručio je osnivač grupe i poznati kolumnist Ivo Anić.


Poslije razgovora, za vrijeme kojeg će se na projektoru prikazivati fotografije Splita u osamdesetim godinama, očekuje se nastup benda Trapula, čije su interpretacije hitova tog razdoblja odavno pobrale hvalospjeve pod Marjanom.

'Zadovoljstvo nam je ugostiti članove grupe od kojih su neki, već godinama, naši gosti i sigurni smo kako nas sljedećeg utorka očekuje večer po guštu svih nas koji smo osamdesetih odrastali na rivi', poručili su iz Barake.

Jedan od gostiju biti će i poznati splitski fotograf i kroničar grada, Feđa Klarić:

'Osamdesete su bile posebno vrime, nije sve bilo ružičasto, ali bila je neka energija koje se i danas svi s nostalgijom sjećamo. Pripremija san kolekciju fotografija koje su od zaborava sačuvale puno i jedva čekan da se svi zajedno prisjetimo kako nam je, zapravo, bilo dobro, iako nismo imali puno'.

Za sve koji na vrijeme rezerviraju svoje mjesto pripremljeni su i prigodni pokloni iznenađenja, a svojih glazbenih početaka u utorak će se prisjetiti i Giuliano:

'Bit će mi drago bit sa mojim ljudima i sitit se vrimena koje je obilježilo živote svih nas i evoluciju ovoga ludoga grada. Dan danas se nasmijen kad pomislin kako smo bili mladi i buntovni tako da znan da ćemo imat o čemu pričat', poručio je Đuka.

Program počinje u 20 sati i trajati će, kažu iz Barake, do ponoći. Rezervacije možete napraviti na društvenim mrežama, klikom na ovu poveznicu ili pozivom na telefon:  095 222 9091. 

Vaša reakcija na temu