Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HAAG I PINJO Glumački dvojac rasprodao još jednu predstavu 'Džaba je najskuplje'

HAAG I PINJO Glumački dvojac rasprodao još jednu predstavu 'Džaba je najskuplje'

'Kada nekome napravim džabe, očekujem uzvrat’, kazao je jedan od glumaca

Splitsku publiku oduševili su glumci Konstantin Haag i Faris Pinjo s najnovijom komedijom B GLAD Produkcije 'Džaba je najskuplje', pa su tako i večerašnju izvedbu u sklopu ‘Teatra uz more’ - rasprodali.

Glumački dvojac za Dalmatinski portal otkrio je kako je ova nova ‘hit predstava’ nastala, kako su se sprijateljili, ali i što je za njih džaba, a najskuplje.

- Ovo nije samo komedija, čak bih rekao da nije usporedivo niti s drugim predstavama koje su bile na ‘Teatru uz more’ do sada. Ovo je zapravo vrsta komedije, koja se pretoči u triler. Cilj nam je dobiti nekoliko emocija od publike u istom trenutku. Bez komedije ne možemo i život je komedija - kazao je glumac Konstantin Haag, a s njim se složio i Faris Pinjo.

- Priča je od ta dva čovjeka, koja imaju različite životne priče i publici ostavljamo da vidi tko kakvu različitost ima, a jedno od drugoga imaju korist. Napravili smo komediju kao začin životnoj priči - zaključio je Pinjo.

Riječ je o prvoj suradnji ovih glumaca pa su prokomentirali i međusobni odnos.

- Mislim da se jako dobro nadopunjujemo, i privatno smo, baš kao i ti likovi različite osobe. Mi smo kao ‘Linolada’ - kazao je Haag, pa otkrio i kako su došli na ideju o ovoj predstavi.

- Htio sam raditi nešto u kazalištu jer neko vrijeme nisam stao na scenu, već sam isključivo na snimanjima. Tako sam pronašao jedan tekst na Interliberu i onda sam upoznao Farisa. Bili smo na ručku i shvatio sam da ćemo dobro surađivati i da je to ta energija. Ovo je baš naša ideja i sve je izašlo iz tog ručka - zaključio je Konstantin Haag.

- Čitali smo tekst Kljakovića i jednostavno ga pokušali prilagoditi našem vremenu. Hvala njegovoj obitelji, koja je dopustila da se igramo s tekstom i napravimo priču. Nismo ništa mijenjali jer je nešto ‘loše’, samo smo htjeli napraviti predstavu realističnijom i životnijom - kazao je Pinjo.

Otkrili su i kako su imali više od 20 različitih ideja za naslov predstave, no na kraju su se odlučili za ‘Džaba je najskuplje’. Tako su pokušali i objasniti što to znači za njih.

- Kada ti netko kaže da će ti napraviti uslugu, ti si već obavezan. Pogotovo ako je besplatno, onda se to najviše plati. Najčešće je kada ideš nekome pomoći - kazao je Haag.

- Takav sam i ja! Kada nekome napravim džabe, očekujem uzvrat - iskreno će Faris.

Interes za njihovom predstavom očito ne jenjava jer je i večerašnja izvedba, nakon već dvije odigrane u Splitu, ponovno rasprodana.

- Najveći uspjeh je ako ovdje nešto dobro prođe - složili su se simpatični glumci, a iako je njihova večerašnja predstava rasprodana, uskoro se očekuje njihov ponovni dolazak u Split s predstavom ‘Džaba je najskuplje’.

Vaša reakcija na temu