Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / HRT HAJDUKOVCI ĆE BITI RAZOČARANI Lovkinja Morana krivo odgovorila na pitanje o duetu Miše i Saše Antića

HAJDUKOVCI ĆE BITI RAZOČARANI Lovkinja Morana krivo odgovorila na pitanje o duetu Miše i Saše Antića

Natjecatelj je znao

U večeras emitiranoj epizodi HRT-ova kviza Potjera, lovkinja Morana Zibar nije znala odgovor na pitanje o novoj verziji svevremenskog hita Mate Miše Kovača, odnosno o njegovu nedavno snimljenom duetu sa Sašom Antićem - 'Ja ne mogu drugo da ga volin'

- 'Tko kaže: 'I ne znan dal' ludin, jesan li potpuno sa uma siš'o da li sanjam il' ovo stvarno sniman pismu sa Mišom?' - glasilo je pitanje.

Ponuđeni odgovori bili su Ante Cash, Saša Antić i Vojko V. Ona je odgovorila da je u pitanju Cash, a natjecatelj Goran je ponudio točan odgovor.

Vaša reakcija na temu