Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Hana Huljić Grašo) Hana Huljić Grašo vratila se poslu, izgleda fantastično, kao da nije rodila

Hana Huljić Grašo vratila se poslu, izgleda fantastično, kao da nije rodila

Glazbenica se posljednjih mjeseci posvetila kćerki Albi

Doris Dragović je s pjesmom Marija Magdalena prije 24 godine Hrvatsku predstavljala na Eurosongu, a ona i Tonči Huljić obradili su pjesmu, a spot od puštanja na YouTube drži visoko mjesto na trendingu. 

U novoj verziji 'Mariju Magdalenu' izvode je Tonči & Orchestra ft. Doris Dragović, a među pet back vokala u spotu se pojavljuje Tončijeva kći Hana HuljićGrašo.

Glazbenicu rijetko viđamo i na društvenim mrežama, a to nas i ne čudi jer joj je pažnju okupirala kćerka Alba. Prošlo je više od pola godine otkako je objavila fotografiju na Instagramu, a danas je pokazala kako uživa u prirodi. Uz osmjeh od uha do uha, pokazala je i zavidnu liniju, ne bi se nikad reklo da je rodila prije deset mjeseci.

Vaša reakcija na temu