Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Hana Huljić i Petar Grašo čekaju bebu

Hana Huljić i Petar Grašo čekaju bebu

Vjenčanje planiraju na proljeće

Hana Huljić i Petar Grašo očekuju dijete, doznaje Index od izvora bliskih paru.

Prinova bi trebala stići početkom ljeta, a doznajemo da par planira i vjenčanje, koje bi se trebalo održati u ožujku, kada Grašo slavi i rođendan. O sretnoj vijesti se još nisu oglasili iako smo zatražili komentar.

Još se krajem prošle godine počelo šuškati da par planira vjenčanje, a tad se pisalo i da Hana već zna tko će joj dizajnirati vjenčanicu. 

I u listopadu se šuškalo o trudnoći, no Grašo je to tad demantirao rekavši: 'Tim više što je Tonči Huljić moj sadašnji punac, otkako je napisao Misu, postao je još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka'.

Par je prije nekoliko dana viđen u šetnji splitskom Zapadnom obalom u društvu Hanine mame Vjekoslave Huljić te su djelovali dobro raspoloženi.

'Vrlo smo sretni i zadovoljni. Tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo', rekao je nedavno pjevač u jednom intervjuu. 'Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni', dodao je. 

Podsjećamo, za njihovu se vezu doznalo u listopadu prošle godine. 45-godišnji pjevač i 14 godina mlađa Hana su 2016. surađivali na pjesmi Srce za vodiča, a Grašo je godinama veoma blizak s njenim roditeljima, koji ne kriju da podržavaju njihovu vezu.

Grašo je prije Hane 24 godine bio u vezi s Danijelom Martinović.

Vaša reakcija na temu