Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / RTL Hanča, majka 19 djece, moli za pomoć: 'Bolujem od leukemije, muž od ciroze jetre'

Hanča, majka 19 djece, moli za pomoć: 'Bolujem od leukemije, muž od ciroze jetre'

Poznata je po sudjelovanju u Mjenjačnici sa Severinom

Hanči Mašić, koja je osvojila srca Hrvata 2005. u kultnoj emisiji 'Mjenjačnica' Roberta Knjaza kada je zamijenila mjesto sa Severinom, potrebna je pomoć. Danas ima devetnaestero djece sa suprugom Safetom, no miran život poremetile su im bolesti. 

'Bolujem od leukemije, a moj muž od ciroze jetre... Čeka nas još nekoliko pregleda, uključujući moj CT glave te kralježnice. Situacija je teška, a svaka pomoć je mojoj obitelji i meni dobrodošla', kazala je ova 53-godišnjakinja za Jutarnji list.

Dodala je kako njezinoj obitelji sada treba hrana, odjeća i obuća za njenu djecu školarce te osnovne kućne potrepštine. Potrebni su im i novi hladnjak i drva za nadolazeću zimu.

Rekla je kako ne bi tražila pomoć, no više 'ne može ni stajati na svojim nogama dugo kao nekada'.

Hančina trenutačna adresa na kojoj joj možete pomoći glasi: Petruševec V, 260, 10000 Zagreb. Račun na koji možete uplatiti sredstva za pomoć njenoj obitelji je HR8523400093500073464.

U razgovoru za Jutarnji list prisjetila se i 'Mjenjačnice', istaknuvši da joj je ta epizoda uvelike promijenila svakodnevni život.

'Tada su mi pomogli moji dragi ljudi, a i novinari. Nadam se da će tako biti ponovno', poručila je neustrašiva Hanča.

Tada je, naime, otkrila da svaki dan mora u veliku nabavku namirnicu, a perilicu rublja u jednom danu pali i po šest puta.

Vaša reakcija na temu