Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HEALTH IN: Kod nas sigurno jedete zdravu hranu, posjetite nas na novoj adresi!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

HEALTH IN: Kod nas sigurno jedete zdravu hranu, posjetite nas na novoj adresi!

Ništa se ne prži na ulju jer restoran uopće ne posjeduje fritezu

Health In, inovativni restoran u Splitu, svoja je vrata premjestio na adresu Trg Hrvatske bratske zajednice 3a. Nova lokacija restorana je u neposrednoj blizini nove zgrade suda, a odmah pored je i parking.

U Health Inu možete biti sigurni da jedete zdravu hranu, prepunu proteina, vitamina i minerala, a uz to sve, ništa se ne prži na ulju jer restoran uopće ne posjeduje fritezu. U Health In restoranu servira se doručak, ručak i večera. Za dobro jutro, servira se Acai Bowl - riječ je o spoju banane, šumskog voća, orašastih plodova, chia sjemenki i nemasnog jogurta. Najpopularniji doručak je losos tortilja, napravljena od jaja i punjena povrćem. Ljubitelji jaja također mogu uživati u posiranim jajima s guacamole umakom, koja se serviraju s rikula salatom, bademima i povrćem s grilla. Tu su još zobena kaša, omlet s avokadom i slično.

Proljetne rolice, tortilla s piletinom i vege tortilla te mnogobrojne juhe napravljene od sezonskog povrća, odlična su uvertira u glavno jelo.

Ako ste zaista gladni, savršen odabir je hulk pljeskavica, obilati obrok od mljevenog mesa, ‘jaja na oko’ i umak od svježeg sira, špinata i paprike. ‘Health In piletina’ apsolutni je hit među našim gostima, a posebna je po tome što je punjena mladim sirom i špinatom s umakom od cvjetače i bućinim sjemenkama, a dolazi uz prilog od kvinoje s povrćem. Također, za glavno jelo možete izabrati i wok piletinu te Health In pileći burger. Prava poslastica su Health In palačinke, napravljene od pirovog brašna s maslacem od kikirikija, s medom i tamnom čokoladom. Također su u ponudi i Raw kolači koji su napravljeni od organskih proizvoda.

Odlučite živjeti zdravo i dođite u restoran zdrave hrane - Health In!

Vaša reakcija na temu