Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HGSS HGSS-ovac: Zbog našeg pisanja na društvenim mrežama imamo manje intervencija

HGSS-ovac: Zbog našeg pisanja na društvenim mrežama imamo manje intervencija

Otvaranje izložbe tweetova

Jadran Kapović, osoba koja se krije iza HGSS-ove komunikacije na društvenim mrežama, za N1 je povodom izložbe tweetova HGSS-a kazao kako se oni koji su bili spašavani nikada ne ljute na Tweetove koje o njima pišu, između ostalog - jer nikada ne navode podatke onih koje spase, a osim toga primjećuju smanjenje broja intervencija zahvaljujući komunikaciji na mrežama.

Malo tko tako uspješno komunicira na društvenim mrežama kao HGSS, čije se objave često prenose kao vrlo dovitljive. Jadran Kapović kaže kako im je cilj ljude naučiti da uče na tuđim greškama.

'Javnost je našu komunikaciju prepoznala kao nešto drugačije. I ostale naše aktivnosti su drugačije od drugih, pa je tako naša komunikacija upakirana u jedan satirični i cinični celofan', kazao je.

'Nikada ne spominjemo imenom, nacionalnošću ili na bilo koji drugi otkrivajući način one koji su spašeni. Cilj je naučiti ljude da uče na tuđim greškama, da izbjegnu da se nađu sami u takvoj situaciji - cilj je edukativan i proaktivan. Mnogi su nam se i javili nakon spašavanja i zahvalili, nema tu nikakve ljutnje.

Naše poruke i angažman smanjili su broj akcija, stvari o kojima smo tvitali su se drastično smanjile. Uspijevamo smanjiti ako ne broj akcija, onda bar obrasce rizičnog ponašanja', rekao je Jadran Kapović.

Izložba je otvorena od 19. do 25. rujna u prostotu Kreacija, odnosno Uranija na Kvaternikovom trgu 3/3 u Zagrebu.

Vaša reakcija na temu