Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HIT DO HITA U CENTRU SPLITA Otvaranje Adventa sljedeći tjedan uz Pecu i veliki koncert Dražena Zečića
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

HIT DO HITA U CENTRU SPLITA Otvaranje Adventa sljedeći tjedan uz Pecu i veliki koncert Dražena Zečića

Osam gastro kućica, najveće klizalište u gradu, dječji program, Fan zona SP Katar 2022, DJ program i koncerti vikendom

Sljedeći tjedan kreće prvi tjedan najduže adventske zabave u Splitu! Već 23. studenoga, u srijedu, u 11 sati, Advent Prokurative otvara svoja vrata s prijenosom prve utakmice Vatrenih na ekranu 6 x 3 metra, nakon čega slijedi otvaranje koncertnog programa uz Marka Pecotića Pecu i Silviju Dvornik, u petak, 25. studenoga, te prvi samostalni koncert Dražena Zečića na Prokurativama, u subotu, 26. studenoga. 


Osam gastro kućica, najveće klizalište u gradu, dječji program, Fan zona SP Katar 2022, DJ program i koncerti vikendom očekuju vas u razdoblju od 23. studenoga sve do zatvaranja, 6. siječnja.

Di ćeš za Svjetsko?! Fan zona SP Katar 2022 na Prokurativama

U srijedu, 23. studenoga, od 11 sati smo na Prokurativama, kada Hrvatska igra prvu utakmicu u Kataru protiv reprezentacije Maroka. Vjerujemo da će ovo biti lagan zalogaj za Vatrene te da nas očekuje slavljeničko jutro i poslijepodne u centru grada. Fan zona Adventa Prokurative prenosit će i utakmice s Kanadom, 27. studenoga, te onu s Belgijom, 1. Prosinca.

U petak svi na Pecu! 

U petak, 25. studenog, koncertni program Adventa Prokurative u 21.00 sat otvaraju Marko Pecotić Peco i Silvija Dvornik.


Splitski pjevač - član 4 tenora i bivši tenor klape Iskon - nadaleko je poznat po svom glasu i kreiranju vrhunske zabave sa svojim repertoarom dalmatinskih, stranih i božićnih hitova, a na adventskoj pozornici nastupit će uz Silviju Dvornik i prateći bend. 

Ulaz za koncert Marka Pecotića Pece je besplatan, a naša je preporuka doći sat vremena ranije, jer bi na Prokurativama moglo ponestati mjesta!

U subotu slijedi veliki koncert Dražena Zečića za samo tisuću gledatelja

Ako bi na besplatnom koncertu Marka Pecotića Pece moglo nedostajati mjesta na Prokurativama, za Dražena Zečića bi moglo nedostajati ulaznica i stolova, koji su već u prodaji! 


Dražena Zečića ne treba puno predstavljati, jer riječ je o autoru nekih od najvećih hitova u povijesti hrvatske glazbe, kao što su 'Ima li nade za nas', 'Pokidat ću lance sve', 'Nitko nema dva života', 'Opiti nikad se neću' i 'Ako odem prijatelji', a to je samo mali dio opusa s kojim će nas Dražen Zečić uvesti na neku novu razinu Adventa. 

Posebno je zanimljivo istaknuti da je ovo prvi samostalni koncert Dražena Zečića na Prokurativama, kojima se vraća nakon brojnih zapaženih nastupa na Splitskom festivalu. Zbog toga smo sigurni da će nam Zeko prirediti večer za pamćenje!

U prodaju je pušteno svega tisuću ulaznica, što daje dodatnu dozu intime i eksluzivnosti.  Stoga, požurite po ulaznice, jer je pitanje vremena kada će se rasprodati!

Drugi vikend plešemo uz Mjesni odbor i Cubismo 

U prvom vikendu prosinca, očekuje nas nastavak koncertnog programa na Prokurativama. Poznati Šoltani nastupit će u petak, 2. prosinca, dok će nas afro-kubanski ritmovi Cubisma rasplesati već idućeg dana, u subotu, 3. prosinca. Ulaz na koncerte Mjesnog odbora i Cubisma je besplatan- Za sve informacije o ulaznicama i rezervacijama stolova, posjetite društvene mreže Advent Prokurative.


Gdje kupiti ulaznice?

Kupnja ulaznica i rezervacija stolova moguća je putem sistema adriaticket.hr ili Restorana Bajamonti na Prokurativama. Druge lokacije za prodaju ulaznica su Dancing Bear Music Shop te Tisak Media u City Centru One.

Neka adventska zabava krene! 


Vaša reakcija na temu