Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hit komedija 'Kakva ti je žena, takav ti je život' u nedjelju u Lori

Hit komedija 'Kakva ti je žena, takav ti je život' u nedjelju u Lori

Dragan Marinković Maca kaže da su reakcije na predstavu - savršene

Predstava Dragana Marinkovića Mace 'Kakva ti je žena, takav ti je život' u nedjelju, 25. listopada, s početkom u 20.30 sati igra u Lori.

- Doživite priču o braku predstavljenom na poseban način koji nikog ne ostavlja ravnodušnim! Fenomenalni komičar šalama o odnosu muškarca i žene te vječitim pitanjima u vezi s ovom temom nasmijao je preko 70.000 gledatelja, koji su mu zauzvrat oduševljeno aplaudirali u svakoj dvorani u kojoj je nastupio unazad 12 mjeseci - poručili su organizatori.

Omiljeni komičar i autor predstave Dragan Marinković je kazao:

- Moram reći da je svaka predstava koju igram u različitim gradovima regije prolazila, možda nije skromno za reći, ali - savršeno. Komentari i reakcije publike uvijek su sjajni, iznad mojih očekivanja. Znao sam da je predstava dobra, ali da je toliko dobra, to me iznenadilo. Pričam o temi koja se tiče svih nas, prožeta je mnoštvom emocija, bez obzira što publiku u nekom trenutku dovede do suza. Priča govori o muško-ženskim odnosima iz svih kuteva, oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo.


U najavi se još navodi:

- Predstava 'Kakva ti je žena, takav ti je život' natjerat će vas da dobro razmislite o sebi i o svijetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koja ne žele vezu. Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo naručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo 'Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš' i 'Sedam načina kako da je osvojiš' misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu. Dođite po dozu smijeha, iskrenog humora i zagarantirano dobrog raspoloženja!

Ulaznice u prodaji preko sustava Eventim.hr te na blagajni dvorane Lora.

Vaša reakcija na temu