Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hit-pizze od metra iz srca ACI-ja za najduže Valentinovo u gradu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Hit-pizze od metra iz srca ACI-ja za najduže Valentinovo u gradu

Najduža pizza u Splitu uz koju Dan zaljubljenih traje cijeli tjedan napokon u svojoj takeaway ambalaži - uz 10% popusta do 21. veljače

Nakon što je u prosincu zbog velikog broja upita pizzerija Skipper ponovno upalila svoje dvije krušne peći, omogućivši svim fanovima da kultne pizze iz srca ACI marine Split naruče putem Wolt i Glovo dostave, sada stiže još sočnih novosti. Naime, hit-pizze od 1 metra napokon su dobile svoju takeaway ambalažu uz koju ovo Valentinovo traje znatno duže!

Da pojasnimo, svi ljubitelji 'ACI' pizza od danas pa sve do 21. veljače ostvaruju 10% popusta na svaku takeaway narudžbu popularnih pizza od 1 metra, a koje količinom odgovaraju zbroju triju pizza i mogu sadržavati do tri okusa - kao što su pizza 'Grašo', 'Skipper' ili “Petar”. Potrebno je samo prethodno naručiti željenu kombinaciju i preuzeti je na sustipanskoj adresi.

U slučaju da Skipper pizze standardnih dimenzija želite naručiti iz topline svoga doma, sada imate na raspolaganju više opcija, jer osim Wolt i Glovo dostave omiljeni okusi stižu na vašu adresu i uz Pauzu.hr. Naravno, isto vrijedi i za sve željne ribljih i mesnih specijaliteta sestrinskog restorana Adriatic s kojim pizzerija Skipper dijeli jednu od najljepših terasa na Jadranu.

Provedite Dan zaljubljenih na valovima okusa najduže pizze u gradu. Za Skipper pizzu od 1 metra birajte 021 398 437 i preuzmite na adresi Sustipanski put 2.

Jelovnike s cijenama možete pronaći u galeriji fotografija.

Vaša reakcija na temu