HIT PREDSTAVA Rasprodano već pola dvorane Gripe za cabaret 'Splićanke'!

HIT PREDSTAVA Rasprodano već pola dvorane Gripe za cabaret 'Splićanke'!

Mala dvorana Sportskog centra Gripe bit će pretvorena u pravi teatar

Popularnost predstave 'Splićanke' raste iz dana u dan. Tek što su najavile novu izvedbu 28. prosinca u maloj dvorani ŠC 'Gripe', rasprodano je već pola ulaznica.

Iako je predstavu do sada samo u Splitu pogledalo više od 13.000 ljudi, čini se da će im i Gripe biti premale. Podsjetimo, u subotu je u Bakra Steak & Pizza Baru najavljena novogodišnja izvedba najpopularnije splitske predstave posljednjeg desetljeća kao svoj konačni oproštaj od izvedbi u Splitu.

Ovaj popularni cabaret autora i redatelja Ivana Lea Leme predstava je u kojoj zajednički uživaju sve generacije Splićanki, pa nerijetko na predstave dolaze zajedno unuke, majke i bake.

- Posljednju priliku da predstavu pogledati u Splitu imat ćete u subotu, 28. prosinca, u 20 sati u maloj dvorani ŠC 'Gripe'. U tu svrhu mala dvorana Gripe bit će pretvorena u pravi teatar, a predstava svim Splićanima dati priliku za odličan provod uz pregršt smijeha i dobre energije u ovo adventsko vrijeme kojom 'Splićanke' zrače - poručili su organizatori.

Svoje ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane Gripe svaki dan od 16 do 20 sati (izuzev 25.12.) te online putem www.croatia-tickets.com.

Cijena ulaznica za tribinu iznosi 60 kuna, a za parter 80 kuna, zahvaljujući potpori prijatelja kazališta Bakra Steak & Pizza Bara i Konobe - Pizzerije Lučac.

- Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na ovom kazališnom spektaklu na Gripama nazovite već danas na 091 972 0540 i rezervirajte svoje ulaznice. Ako vam nedostaje smijeha i dobre zabave, povedite svoje društvo 28. prosinca u 20 sati na Gripe i guštajte uz ‘Splićanke’ jer čini se da će ovo biti najpopularniji izlazak ovog Adventa u Splitu! - dodali su organizatori.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55840, "");
Pregledaj komentare