Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HIT PREDSTAVA Rasprodano već pola dvorane Gripe za cabaret 'Splićanke'!

HIT PREDSTAVA Rasprodano već pola dvorane Gripe za cabaret 'Splićanke'!

Mala dvorana Sportskog centra Gripe bit će pretvorena u pravi teatar

Popularnost predstave 'Splićanke' raste iz dana u dan. Tek što su najavile novu izvedbu 28. prosinca u maloj dvorani ŠC 'Gripe', rasprodano je već pola ulaznica.

Iako je predstavu do sada samo u Splitu pogledalo više od 13.000 ljudi, čini se da će im i Gripe biti premale. Podsjetimo, u subotu je u Bakra Steak & Pizza Baru najavljena novogodišnja izvedba najpopularnije splitske predstave posljednjeg desetljeća kao svoj konačni oproštaj od izvedbi u Splitu.

Ovaj popularni cabaret autora i redatelja Ivana Lea Leme predstava je u kojoj zajednički uživaju sve generacije Splićanki, pa nerijetko na predstave dolaze zajedno unuke, majke i bake.

- Posljednju priliku da predstavu pogledati u Splitu imat ćete u subotu, 28. prosinca, u 20 sati u maloj dvorani ŠC 'Gripe'. U tu svrhu mala dvorana Gripe bit će pretvorena u pravi teatar, a predstava svim Splićanima dati priliku za odličan provod uz pregršt smijeha i dobre energije u ovo adventsko vrijeme kojom 'Splićanke' zrače - poručili su organizatori.

Svoje ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane Gripe svaki dan od 16 do 20 sati (izuzev 25.12.) te online putem www.croatia-tickets.com.

Cijena ulaznica za tribinu iznosi 60 kuna, a za parter 80 kuna, zahvaljujući potpori prijatelja kazališta Bakra Steak & Pizza Bara i Konobe - Pizzerije Lučac.

- Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na ovom kazališnom spektaklu na Gripama nazovite već danas na 091 972 0540 i rezervirajte svoje ulaznice. Ako vam nedostaje smijeha i dobre zabave, povedite svoje društvo 28. prosinca u 20 sati na Gripe i guštajte uz ‘Splićanke’ jer čini se da će ovo biti najpopularniji izlazak ovog Adventa u Splitu! - dodali su organizatori.

Vaša reakcija na temu