HIT U SPLITU Još jedan termin za predstavu 'Kako je vilenjak spasio Božić'

HIT U SPLITU Još jedan termin za predstavu 'Kako je vilenjak spasio Božić'

Igrat će u dvorani u Lori u nedjelju, 8. prosinca, u podne i u 17 sati

U nedjelju, 8. prosinca vrijeme je za kazališnu poslasticu za naše najmlađe! U dvorani Lora s početkom u 17 sati gostuje dječja hit predstava 'Kako je vilenjak spasio Božić' koju će dan ranije, u subotu, 7. prosinca, imati priliku pogledati i mališani otoka Hvara. Predstava na Hvaru održava se u Starigradu u 11.30 sati u Kazališnoj dvorani, a isto popodne u 17 sati u Hvarskom kazalištu u Hvaru.

Nakon desetak rasprodanih dvorana Lisinski u Zagrebu i tisuće sretnih mališana diljem Hrvatske vrijeme je da i splitski mališani odgledaju ovu prekrasnu interaktivnu predstavu o pravoj vrijednosti Božića. Da je interes i u Splitu za predstavu velik dokazuje i informacija da je izvedba najavljena za 12 sati u Lori rasprodana u svega nekoliko dana. No da nitko od mališana ne bi ostao uskraćen za svoje božićni kazališno iskustvo pobrinuli su se organizatori s novim terminom u nedjelju (8. prosinca) u 17 sati.

Predstava na zabavan i interaktivan način priča o snazi dječje mašte i vjerovanju u blagdanski duh. Priča se zasniva na ideji kako u sve težim vremenima sve manje odraslih i djece vjeruje u Djeda Božićnjaka, u smisao darivanja i blagdansko veselje. Opasnost je to koja se osjeti i na dalekom Sjevernom polu, a prijeti time da Djed Božićnjak više neće moći dolaziti u domove djece i donijeti poklone. Zato Djed Božićnjak u domove djece šalje svoje vilenjake da vidi vjeruju li ona u duh Božića, u zaigranost i maštu. Još važnije – vjeruju li i njihovi roditelji ili su zaboravili što znači biti dijete.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti na blagajni dvorane Lora svaki dan od 16 do 19 sati te online na www.croatia-tickets.com, a sve informacije i rezervacije možete dobiti na broju +385 91 972 0540.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55205, "");
Pregledaj komentare