Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HLOVERKA NA APARATIMA Petar Pan 'odgovorio' direktorici Turističke zajednice snimkom krcatog kluba

HLOVERKA NA APARATIMA Petar Pan 'odgovorio' direktorici Turističke zajednice snimkom krcatog kluba

Jali Bratu i Bubi Corelliju na pozornici se pridružio i poznati njemački reper Raf Camora

Uglavnom, dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije. Večeras sam baš ljuta, ljuta. TZ se potrudio ovog ljeta zajedno.s Gradom napraviti.odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock'n'rolla.. i onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u Petar Pan dovode Karleuše svih fela... i jedino po tome na koncu neki žele zapamtiti i 'obilježiti' naš grad... baš sam ljuta.

Ovo je 15. srpnja na Facebooku objavila Hloverka Novar Srzić, direktorica Turističke zajednice Makarske. Današnji status kluba Petar Pan očiti je odgovor Hloverki:

- Dragi prijatelji, na ovim stranicama širimo samo pozitivne vibracije. Uživajte u djeliću nezaboravne atmosfere sa sinoćnjeg fantastičnog nastupa Jale Brata & Bube Corellija koji će mnogima obilježiti ljeto 2019. u Makarskoj.

A sinoć klub bio prepun, nije mogao primiti sve zainteresirane. Najpopularnijem balkanskom dvojcu Jali Bratu i Bubi Corelliju na pozornici se pridružio i poznati njemački reper Raf Camora, što je atmosferu dovelo do usijanja. Camoru na Instagramu prati 1,6 milijuna pratitelja i nastupa samo po arenama i dvoranama, ali je zbog Petra Pana napravio iznimku.

Nakon Jale i Bube, ovog vikenda u Petar Pan stižu Saša Matić (petak) i Jelena Rozga (subota).



Vaša reakcija na temu