Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Studio Kazinoti&Komenda HNK SPLIT Započinje upis pretplata za sezonu 2024/25
Kultura Piše: Dalmatinski portal

HNK SPLIT Započinje upis pretplata za sezonu 2024/25

Brojne pogodnosti za nove i dosadašnje pretplatnike

Hrvatsko narodno kazalište započinje s upisom pretplata za sezonu 2024/2025. Prošlogodišnje pretplate mogu se obnoviti od 1. do 15. listopada, a novi pretplatnici upisati se mogu od 1. do 31. listopada. Pretplate je moguće upisati na blagajni HNK Split te online kroz sustav Moje karte.

Za gotovinske uplate na blagajni Kazališta ostvaruje se popust od 5%, uz mogućnost plaćanja na tri rate kreditnom karticom. Kao i prethodnih godina, pretplatnički status donosi velik broj pogodnosti. Mjesto u kazalištu, ako se kupi u pretplati, jeftinije od 10 do 70% nego kad se kupi pojedinačno, a pretplatnički status osigurava i popust od 20% na kupovinu ulaznica za izvedbe van pretplatničkog ciklusa, uključujući i gostujuće predstave i izvedbe u sklopu Marulićevih dana i Splitskog ljeta (osim premijera i posebnih izvedbi). Jedna od dodatnih pogodnosti je mogućnost osiguravanja ulaznica za izvedbe baleta Orašar prije nego budu dostupne u slobodnoj prodaji! Svi pretplatnici na kućnu adresu ili e-mail (po izboru) dobivaju redoviti mjesečni repertoar s popisom svih izvedbi tog mjeseca.

Novost u odnosu na prethodne godine je mogućnost povrata novca u slučaju nemogućnosti dolaska na izvedbu u pretplati. Naime, ukoliko se, barem 24 sata prije izvedbe otkaže dolazak, pretplatnik na svojoj pretplatničkoj kartici dobiva povrat u protuvrijednosti plaćene ulaznice koji kasnije može iskoristiti za kupnju ulaznice za neku drugu izvedbu.

U ponudi je osam pretplatničkih ciklusa: Premijerna pretplata 1, 2 i 3, Obiteljska, Popularna, Studentska, Dramska pretplata, te ciklus Teatar mladih u rasponu cijena od 250 eura za prvu kategoriju u ciklusu Premijerna pretplata 1 (osam premijernih naslova) do 35 eura, koliko iznosi cijena svih kategorija sjedala u pretplati Teatar mladih (pet naslova).

Upis pretplata online ostvaruje se na adresi hnk-split.mojekarte.hr. pomoć u procesu kupnje može se dobiti upitom na e-mail ivan.marovic@hnk-split.hr.

Premijerno će HNK Split u ovoj sezoni izvesti dva operna, tri dramska i dva baletna naslova koji su ponuđeni u ciklusima Premijerna pretplata 1, 2 i 3, s tim da ciklus Premijerna pretplata 1 uključuje i ulaznicu za Novogodišnji koncert. sadržaj tih i svih ostalih premijernih ciklusa dostupan je na web-adresi

Vaša reakcija na temu