Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jani Ugrin HOĆE LI ZAOBIĆI SPLIT? Severina najavila petu turneju

HOĆE LI ZAOBIĆI SPLIT? Severina najavila petu turneju

'Dobra je vijest da iduće godine idem na turneju', objavila je Splićanka

Idućeg petka, 29. rujna, Severina nastupa u Osijeku u dvorani Gradski vrt. Jedna od naših najpopularnijih pjevačica u tom gradu nije nastupala punih 12 godina, a Slavoncima će predstaviti novi album 'Sorry' i otpjevati hitove s prethodnih albuma koje još nije imala prilike izvoditi pred tom publikom. 

Na svom Instagram profilu nabrojala je godine kada je pjevala pred Osječanima, a pitala ih je i koje bi pjesme voljeli slušati na njenom koncertu.

- Osijek je rasprodan, ali dobra je vijest da iduće godine idem na turneju - objavila je Seve.

Splitska pjevačica otkrila je tako kako se neizmjerno raduje petoj regionalnoj turneji na koju će krenuti po Arenama.

‘Presretni što sljedeće godine počinje nova turneja, ali i tužni jer je mi u Splitu vjerojatno nećemo moći slušati jer nemamo dvoranu iz svima poznatih razloga’, napisala je tužna obožavateljica, a bilo je još onih koji su Severinu pozvali da Split stavi na listu gradova u kojima će zapjevati iduće godine.

Vaša reakcija na temu