Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Toni Brnović Hotel Atrium na Sajmu vjenčanja: 'Mladenci dobivaju i VIP noćenje s doručkom'
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Hotel Atrium na Sajmu vjenčanja: 'Mladenci dobivaju i VIP noćenje s doručkom'

Popunjenost je izvrsna, najveće je zanimanje za ljetno razdoblje

Hotel Atrium je također jedan od izlagača na sajmu vjenčanja Wedding Day. Jedna od najpopularnijih splitskih dvorana za vjenčanje nudi prijam do maksimalno 450 gostiju. 

- Popunjenost je izvrsna. Najveće zanimanje je za ljetno razdoblje, pa je izuzetno teško doći do rezervacije za termine u srpnju ili kolovozu. S druge pak strane, za zimsko i jesensko vrijeme je kudikamo lakše - kazala nam je Ena, sa štanda hotela Atrium.

Kada se priča o cijenama, nema tajni...

- Cijene se kreću ponajprije ovisno o vrsti menija i kvaliteti vina. Naravno da su ona vjenčanja, npr. s ribljim menijem, skuplja. Najmanja verzija je 47 eura, dok je ona najskuplja 100 eura - otkrila je Ena.

Iako je maksimalni kapacitet dvorane do 450 gostiju, ipak se rijetko kada skupi baš dupkom krcata sala.

- Najčešće se brojka vrti oko 300 gostiju. Nije nam problem ni parking, imamo oko 100 mjesta u garaži, a mladencima je u cijenu uključeno i VIP noćenje s uključenim doručkom. Naravno da se, ovisno o potrebi, mogu organizirati i noćenja za gosta koje dolaze iz raznih krajeva Hrvatske i inozemstva - zaključila je Ena.

Vaša reakcija na temu