Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HPD KOZJAK Pogledajte dokumentarac o nastanku društva, gradnji doma Putalj i tragediji koja ga je obilježila

HPD KOZJAK Pogledajte dokumentarac o nastanku društva, gradnji doma Putalj i tragediji koja ga je obilježila

Pokrenuli su službenu web stranicu

Hrvatsko planinarsko društvo Kozjak iz Kaštel Sućurca je u ponedjeljak pokrenulo službenu internet stranicu http://hpdkozjak.hr na kojoj svi članovi i simpatizeri mogu redovito pratiti sva događanja i aktivnosti Društva. 

- Na novoj internet stranici posjetitelji će po prvi put imati priliku u cijelosti pogledati dokumentarni film 'HPD Kozjak-Tragovima prvih koraka' koji govori o samim začecima ovog planinarskog društva, izgradnji planinarskog doma Putalj na Kozjaku i tragediji koja ga je obilježila. U snimanju su sudjelovali brojni veterani HPD-a Kozjak od kojih dio nažalost više nije s nama, pa je ovaj dokumentarac svojevrsna posveta svim onim generacijama prije nas - objašnjava Ivica Perković, predsjednik HPD-a Kozjak.

Osim o aktivnostima Društva, na internet stranici HPD-a Kozjak naći će se i specijalizirani tekstovi o planinarenju, alpinizmu, turno skijanju, speleologiji... koji će biti korisni brojnim zaljubljenicima u prirodu i planinarenje.


Vaša reakcija na temu