Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HRT: Otvoren natječaj za DORU 2025. godine

HRT: Otvoren natječaj za DORU 2025. godine

Do 15. studenog

Hrvatska radiotelevizija (HRT) objavila je pravila za izbor hrvatskoga predstavnika za pjesmu Eurovizije - Dora 2025. Javni natječaj otvoren je od danas 20. rujna 2024. godine do 15. studenog 2024. godine.


Stručni ocjenjivački sud će na temelju natječaja odabrati 24 pjesme i 4 rezerve. Na javni natječaj mogu biti prijavljene samo pjesme koje nisu javno izvođene niti na bilo koji način javno objavljene, a za koje autori glazbe i teksta raspolažu pravima prema tekstu natječaja. Kriterij za odabir pjesama je isključivo umjetnička vrijednost s naglaskom na kvalitetu glazbe i stihova te cjelokupnog djela.


Natjecanje za DORU 2025. izravno će se prenositi na programima HTV-a, multimedijskoj platformi HRTi i na mrežnim stranicama HRT-a www.hrt.hr, u veljači 2025. godine.


Pravila za izbor hrvatskoga predstavnika i pjesme za pjesmu Eurovizije - Dora 2025. pročitajte ovdje.

Vaša reakcija na temu