Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrvati na YouTubeu najviše slušaju Gršinu novu pjesmu

Hrvati na YouTubeu najviše slušaju Gršinu novu pjesmu

'Forza' je oduševila fanove triljskog repera

Triljski reper Grše predstavio je novi singl s nadolazećeg albuma. Prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste objavio je pjesmu 'Forza' s pratećim videospotom, čime nastavlja najavljivati novi iščekivani studijski album. Videospot se trenutno nalazi na #1 YouTube Trendinga, a pjesma na svim digitalnim platformama broji više od pola milijuna streamova.

Glazbu i produkciju za novi singl odradili su već dobro poznati Gršini suradnici Mihovil Šoštarić Lockroom i Elmar Žerić El Maar, dok su za prateći videospot zaslužni su Petar Drašković (petarkacketdole) i Marijan Jurčević (dffrntvibe), a samo dva dana nakon objave. 'Forza' je šesti po redu singl s najavljenog albuma naslovljenog 'Dalmatino', s kojeg su do sada predstavljene hit-pjesme 'Sip', 'Mamma Mia', 'Fantazija' (ft. Miach) i 'Tokyo Drift' (ft. Mimi Mercedez) i naslovna 'Dalmatino'.

'Hvala svima na feedbacku i idemo sad još jače', poručio je Grše o novom singlu putem svojih društvenih mreža, a za album je rekao: 'Album 'Dalmatino' gazi na najjače. Ostatak albuma do kraja godine. Ma ne albuma, albumčine'.


Vaša reakcija na temu