Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press HRVATSKI DOM Koncert 'Oxygene - Multimedijalni projekt na glazbu Jeana Michela Jarrea'

HRVATSKI DOM Koncert 'Oxygene - Multimedijalni projekt na glazbu Jeana Michela Jarrea'

Povodom Svjetskog dana glazbe

Koncert 'Oxygene - Multimedijalni projekt na glazbu Jeana Michela Jarrea' uz ansambl Sudar Percussion održava se u petak, 21. lipnja 2024., povodom Svjetskog dana glazbe s početkom u 20.00 sati u Koncertnoj dvorani Ive Tijardovića u Hrvatskom domu Split.

Povodom obilježavanja kraja koncertne sezone 2023./2024. i Svjetskog dana glazbe, na ovome će se koncertu dodijeliti Nagrada Koncertne dvorane Ive Tijardovića za najveća umjetnička postignuća tijekom sezone 2023./2024. čijeg je dobitnika ove sezone po prvi put izabralo povjerenstvo sastavljeno od stručnjaka, predstavnika medija, ali i predstavnika posjetitelja.

'Izuzetna nam je čast na ovaj način zaokružiti sezonu koja je po svim pokazateljima bila rekordna koncertna sezona. Hrvatski dom pripremio je više od 160 pojedinačnih događanja, od toga 90 koncerta unutar 4 ciklusa (klasika, jazz, svjetska i popularna glazba i tradicijska glazba), 38 predstava i 28 radionica za djecu i mlade, uz dodatni program poput Maskerate, Novogodišnjeg bala ili ciklusa izložbi 'Rakursi'. Tijekom sezone 2023./2024. programe Hrvatskog doma Split posjetilo je više od 18.000 posjetitelja, dok je u isto vrijeme prodano više od 14.500 ulaznica', poručuju iz Hrvatskog doma.

Vaša reakcija na temu