Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrvatski dom započeo je s upisom pretplata
Kultura Piše: Dalmatinski portal

Hrvatski dom započeo je s upisom pretplata

Ove godine imaju niz novina i pogodnosti

Hrvatski dom Split najavljuje novu koncertnu sezonu - od posebne potpuno jedinstvene koncertne pretplate u kojoj sami birate koncerte, preko inovativnog i bogatog programa za djecu i mlade, do više od 70 koncerata i događanja u novim ciklusima i do sada najpovoljnijih ciklusnih pretplata.

Prodaja je započela 9. rujna, a upisi se vrše od ponedjeljka do subote od 9 do 13 sati na blagajni Hrvatskog doma Split (Tončićeva 1).

Upis pretplata otvoren je do prvog koncerta u pretplati. Iznimno, upis Teserakta otvoren je cijele sezone.

Ova sezona donosi i posebnu pretplatu za djecu po cijeni od 55 € koja uključuje 2 koncerta klasike, 4 predstave, 4 interaktivne radionice, 2 Behind the Scenes radionice i Kulturni pokaz.

Više informacija o ovoj pretplati možete pronaći ovdje.

Vaša reakcija na temu