Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Huawei nova 9 SE dolazi sa svim vašim omiljenim aplikacijama
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Huawei nova 9 SE dolazi sa svim vašim omiljenim aplikacijama

Putem AppGallery trgovine imate pristup više od 187.000 globalnih i lokalnih aplikacija

Lansiranjem svakog novog Huawei pametnog telefona, posebna pažnja pridodaje se i pregledu dostupnih aplikacija i usluga za Huawei korisnike, čiji broj nezaustavljivo raste. Tako i Huawei nova 9 SE pametni telefon, koji dolazi s Huawei Mobile Services (HMS), omogućuje pristup velikom broju omiljenih aplikacija, poput TikToka i Snapchata. Neke od aplikacija unaprijed su učitane i spremne za korištenje čim uređaj izvadite iz pakiranja. Za sve ostale aplikacije, tu je AppGallery trgovina u kojoj možete pronaći većinu najpopularnijih aplikacija.

Aplikacije se danas koriste više nego ikad prije, a mlađi korisnici potražuju najveći broj aplikacija. Putem AppGallery trgovine imate pristup više od 187.000 globalnih i lokalnih aplikacija! Osim velikog izbora različitih kategorija aplikacija, AppGallery donosi niz promotivnih aktivnosti i pogodnosti, pa ne čudi što je broj mjesečno aktivnih korisnika AppGalleryja porastao za 10% u odnosu na prošlu godinu. 

Petal Maps – aplikacija koja olakšava kretanje 

Petal Maps, jedna od najpopularnijih HMS aplikacija, korisnicima pruža navigaciju korak po korak. Bilo da putujete pješice, biciklom, javnim prijevozom ili automobilom, dobit ćete prikaz prečica i detaljan vozni red svih oblika javnog prijevoza. 

Aplikacija koja broji više od 20 milijuna korisnika izvan Kine, pruža precizno pozicioniranje te 3D arhitekturu i navođenje na razini trake. Aplikacija podržava i Multi-screen funkciju, koja omogućuje istovremeno korištenje navigacije na mobitelu i pametnom satu. Kada trebate uslugu prijevoza, Petal Maps omogućuje izravnu rezervaciju vožnje na aplikaciji za prijevoz, kao što je Bolt. 


Huawei Mobile Cloud – sve datoteke na jednom mjestu 

Huawei Mobile Cloud sigurno pohranjuje korisnikove fotografije, videozapise, kontakte, bilješke i druge važne informacije, te izrađuje sigurnosne kopije istih, kojima se sprečava gubitak podataka u slučaju da izgubite uređaj. Korisničko sučelje olakšava praćenje, organiziranje i upravljanje datotekama. Povodom lansiranja nova 9 SE pametnog telefona, vlasnici novog uređaja imaju pravo na 50 GB besplatnog prostora za pohranu u trajanju od mjesec dana.

Jednostavno praćenje zdravlja 

Huawei Health aplikacija korisnicima omogućuje postavljanje različitih ciljeva i praćenje svog napretka. Aplikacija podržava uobičajene vježbe poput trčanja, plivanja ili vožnje bicikla, a pruža i analizu otkucaja srca, razine stresa i kvalitete sna.

Kvaliteta sna je izuzetno bitan parametar za svakog korisnika, neovisno o razini fizičke aktivnosti. Huawei Health aplikacija pruža analizu ciklusa spavanja uključujući i savjete za poboljšanje kvalitete sna, koji direktno pristižu na korisnikov pametni telefon. Aplikacija sadrži AI tehnologiju budilice, koja će korisnika probuditi samo u fazi laganog spavanja. 

Štoviše, aplikacija Home Workouts osmišljava vježbanje kod kuće bez dodatne opreme, s naglaskom na glavne mišićne skupine. Korisnici mogu povećati snagu i poboljšati kondiciju iz udobnosti vlastitog doma. Tu je i StepsApp aplikacija za brojanje koraka te praćenje dnevnih, tjednih, mjesečnih pa čak i godišnjih aktivnosti.

Ne samo da su sve aplikacije dostupne na jednom mjestu, već imaju i mogućnost povezivanja s drugim pametnim uređajima. 

Uredite svoje fotografije i videozapise uz pomoć Petal Clip aplikacije 

Petal Clip je idealna aplikacija za uređivanje noćnih selfija ili TikTok videozapisa, te je unaprijed učitana na Huawei nova 9 SE pametnom telefonu. Aplikacija je dostupna korisnicima diljem Europe, a pruža najbolje od Huaweijeve tehnologije u području fotografije i videozapisa.

Jeste li za partiju omiljene igre? 

Huawei GameCentre je online hub za sve aktivne igrače mobilnih igrica. Članovi GameCentre zajednice imaju pristup popularnim igrama, ekskluzivnim ponudama poput darova i kupona te mogu razmjenjivati svoja iskustva s drugim korisnicima. Najozbiljniji igrači imaju na raspolaganju način rada bez smetnji, sa skočnim prozorom za dolazne pozive, kako bi mogli pauzirati igru ili nastaviti s igranjem. 

Petal Search

Petal Search, službeni Huaweijev preglednik, unaprijed je učitan na Huawei nova 9 SE pametnom telefonu, a može se preuzeti i u obliku aplikacije. Sadrži ugrađeni newsfeed koji je moguće personalizirati prema omiljenim kategorijama, poput kupovine, sporta, vijesti ili zabave. 

Petal Search sadrži karticu prečaca s prikazom svih aktualnih tema, a funkcionalne kartice korisnicima prikazuju najbrži put do obližnjih ljekarna, kafića, trgovačkih centara i restorana. Tu je i kartica za kupovinu koja sadrži posebne pogodnosti za trgovine, zabavan sadržaj, sportska događanja i putovanja. 

Korisnici nova 9 SE pametnog telefona brzo će otkriti da Petal Search sadrži stranicu sa svim popularnim i personaliziranim aplikacijama koje mogu preuzeti u trenu. 

Ovaj bogati ekosustav uslužnih aplikacija zadovoljit će potrebe svih korisnika, a nova 9 SE povrh toga nudi još veći izbor aplikacija osmišljenih da informiraju, zabave i povežu korisnike. Dovoljno je otvoriti AppGallery trgovinu i u par klikova preuzeti željene aplikacije. 

Ostanite u kontaktu s vašim najbližima 

Najpopularnije svjetske aplikacije kao što su Facebook, TikTok, Snapchat, WhatsApp, Telegram, Instagram i Viber, korisnicima su dostupne putem AppGallery trgovine i Petal Search preglednika. Za korisnike koji preferiraju online upoznavanja tu je Tinder, dok ljubitelji serija i filmova mogu uživati u omiljenim Netflix hitovima na svom nova 9 SE pametnom telefonu. 

Streaming glazbe 

Korisnici nova 9 SE mogu uživati u širokom rasponu funkcionalnih aplikacija trećih strana, uključujući Bolt, Booking, Trivago i Deezer. Deezer je moguće preuzeti na AppGalleryju zajedno sa sestrinskom aplikacijom za streaming glazbe, Tidal. 

Jednostavna kupovina bez briga 


AppGallery je nedavno u svoju bogatu ponudu uvrstio dvije važne aplikacije za financije, Curve i Revolut. Curve korisnicima omogućuje plaćanje telefonom bez obzira na njihovu lokaciju ili matičnu banku, dok je Revolut koristan alat za upravljanje financijama i svim bankovnim karticama na jednom mjestu. Osim toga, Revolut se može povezati s Curveom te tako korisniku omogućiti NFC plaćanja, što je najpopularniji oblik plaćanja među generacijom Z. 

Video pozivi u bilo koje vrijeme 

Korisnici nova 9 SE putem AppGalleryja u trenu mogu pristupiti Zoomu i odmah započeti video konferenciju. Twitter i druge popularne aplikacije trećih strana mogu se prebaciti sa starih uređaja na novi, zahvaljujući Phone Clone aplikaciji. Ukoliko korisnici pristupaju Twitteru po prvi put, pronaći će ga na Petal Search traci za pretraživanje, ili u istoimenoj aplikaciji. 

Huawei nova 9 SE ne poznaje granice kada je riječ o aplikacijama. AppGallery i Petal Search jednostavni su za korištenje, a korisnicima će pružiti izbor omiljenih aplikacija u moru opcija. 

Kako doći do svih aplikacija putem AppGallery trgovine, Petal Search preglednika i Phone Clone aplikacije, detaljno je objašnjenu u videozapisu na Huawei YouTube kanalu.


Huawei proizvodi i usluge

Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska). 

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner . Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici. 

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

Vaša reakcija na temu