Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Huawei predstavio lepezu novih uređaja, neki već dostupni kod prodajnih partnera

Huawei predstavio lepezu novih uređaja, neki već dostupni kod prodajnih partnera

Iz kompanije su za predstojeće razdoblje pripremili nove povoljne pametne telefone Y5p i Y6p, dok je predstavljen i novi tablet MatePad T

Huawei je u Zagrebu predstavio nove proizvode za ljeto 2020. godine. Iz kompanije su za predstojeće razdoblje pripremili nove povoljne pametne telefone Y5p i Y6p, dok je predstavljen i novi tablet MatePad T. Korisnici će uskoro kod prodajnih partnera moći pronaći i nove FreeBuds 3i slušalice, dok je premijerno predstavljen i Huawei P40 Pro+.


Y5p i Y6p novi su Huaweijevi pametni telefoni koji zadržavaju sjajne funkcionalnosti svojih prethodnika, ali i pružaju puno više. Oba uređaja nude prostrani prostor za reprodukciju živih boja s 5,45-inčnim zaslonom FullView kod Y5p-a i 6,3-inčnim FullView zaslonom na Huaweiju Y6p. Novi Y5p i Yp6 rade na EMUI 10.1 korisničkom sučelju koje osigurava glatko korisničko iskustvo. Uređaji su također opremljeni nizom značajki koje su namijenjene osiguravanju još ugodnijeg korištenja telefona. 


Y serija korisnicima osigurava najbolje performanse kamere u cjenovnim okvirima. Y6p ima trostruku kameru koja se sastoji od 13 MP glavne kamere, širokokutne kamere od 5 MP i kamere za snimanje dubine prostora od 2 MP, dok Y5p dolazi s 8 MP stražnjom kamerom koja uključuje i HDR način rada koji nudi specifična podešavanja svjetline za fotografije. 


Huawei MatePad T je novi 8-inčni tablet opremljen osmojezgrenim procesorom i baterijom kapaciteta 5.100 mAh kako bi korisnici s lakoćom obavljali svakodnevne zadatke i imali suradnika na kojeg se pritom mogu osloniti. Tablet je lagan i prijenosan, a pokreće EMUI 10 korisničko sučelje koje nudi niz pametnih funkcionalnosti, uključujući i tamni način rada za još udobniji doživljaj čitanja. 


Kako bi podržao podršku za širok raspon različitih uvjeta korištenja, Huawei MatePad T ima podržava do 12 sati neprekidne reprodukcije videa ili do impresivnih 600 sati u stanju pripravnosti s isključenim ekranom. MatePad T je idealan dječji partner pri učenju, zahvaljujući Kids Corner-u, prostoru osmišljenom kako bi djeci omogućio siguran prostor za učenje i zabavu. 


Slušalice FreeBuds 3i ergonomski su oblikovane kako bi odgovarale velikom broju korisnika, istovremeno osiguravajući jedinstveni akustični doživljaj. Dolaze s četiri različite veličine fleksibilnih silikonskih nastavaka za udobno slušanje omiljene glazbe. Podržano je i aktivno poništavanje buke kojim je moguće smanjiti razinu buke do 32 dB. 


Huawei FreeBuds 3i dolaze s dva mikrofona okrenuta prema van kako bi se glas snimio precizno, uz izbjegavanje drugih šumova iz okoliša, a treći mikrofon okrenut je prema unutra za dodatno poboljšanje kvalitete poziva. Slušalicama je moguće upravljati tapkanjem po vanjskoj površini, a baterija osigurava 3,5 sata neprekidnog slušanja na jednom punjenju, dok ih kutijica može dopuniti za ukupnih 14,5 sati reprodukcije. 


Kod prodajnih partnera dostupan je i flagship tablet Huawei MatePad Pro, koji je moguće nabaviti u prednarudžbi od 1. lipnja. Tablet se odlikuje vrhunskim dizajnom i snažnim performansama, a korisnici koji se odluče prednaručiti tablet, na poklon će dobiti M-pencil stylus i pripadajuću Smart Magnetic tipkovnicu ukupne vrijednosti 1.698 kn. Premijerno je prikazan i Huawei P40 Pro+, najsnažniji model P40 serije pametnih telefona koji je okupljene oduševio svojim sustavom peterostruke kamere.

Vaša reakcija na temu