Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Huaweijevo 5G MEC rješenje osvojilo Wireless Innovation nagradu na ovogodišnjoj WCA ceremoniji

Huaweijevo 5G MEC rješenje osvojilo Wireless Innovation nagradu na ovogodišnjoj WCA ceremoniji

Multi-access Edge Computing (MEC) je ključna tehnologija koja se koristi kod 5G rješenja

Huaweijevo 5G MEC rješenje osvojilo je Wireless Innovation nagradu na ceremoniji koju je u Londonu održao Total Telecom, svjetski poznata međunarodna telekomunikacijska medijska kompanija. Huawei je nagradu dobio za svoje 5G MEC rješenje na području tehničkih inovacija, poslovanja i izgradnje ekosustava.

- Multi-access Edge Computing (MEC) je ključna tehnologija koja se koristi kod 5G rješenja. Ona koristi aplikacije, sadržaj i funkcije obrade usluga te raspoređuje resurse u osnovnoj mreži MBB-a krajnjim korisnicima, pružajući optimalno i pouzdano iskustvo korištenja. Također, danas je MEC postao važan alat za digitalnu transformaciju u telekomunikacijskoj industriji - poručuju iz Huaweija.

Huaweijevo 5G MEC rješenje temelji se na povezanosti i računarstvu. Koristi inovativne tehnologije poput Cloud Native-a, pametnog povezivanja i heterogenog računarstva zbog dinamičke raspodjele i prilagođavanja mrežnih resursa. Huawei je u razvoju rješenja surađivao s brojnim operaterima i partnerima kako bi uspješno predstavio niz rješenja za komercijalnu upotrebu ovog vodećeg 5G MEC rješenja. 

Iz Huaweija najavljuju kako će nastaviti s povećavanjem ulaganja i razvojem inovacija, kako bi ova tehnologija dodatno napredovala i postala vodeći odabir za operatere koji grade MEC. Dodaju kako će kompanija nastaviti surađivati s brojnim partnerima kako bi u potpunosti iskoristila mogućnosti koje nudi 5G, promičući inovacije među-industrijskih aplikacija i opskrbljujući uslugama brojne industrije.

Vaša reakcija na temu