Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HUMANITARNI MOTO RALLY: Bikeri dva dana voze od Splita do Varaždina za pomoć kninskoj udruzi

HUMANITARNI MOTO RALLY: Bikeri dva dana voze od Splita do Varaždina za pomoć kninskoj udruzi

Akciju po treći put organizira Rotary Club Split Plus, a prijave traju još deset dana

Rotary Club Split Plus organizira treći po redu međunarodni Rotary Moto Rally Plus. Ovoga puta sva prikupljena sredstva su namijenili udruzi sv. Bartolomej iz Knina i očekuju više prijavljenih sudionika nego protekle dvije godine. Glavni pokretač akcije i član Rotary zajednice, Željan Rakela, kazuje nam da je ove godine lakše jer su njihova humanitarna nastojanja prepoznali mnogi sponzori, donatori i ljudi dobroga srca koji koriste svaku priliku i pomažu potrebitima. 

Ovogodišnja ruta motorotarijanaca kreće iz Splita 9. svibnja i vozi se kroz Knin, Zadar, Pag, Senj, Grobnik, Delnice, Karlovac, Prelog i kao cilj ima Varaždin u koji se dolazi 11. svibnja u večernjim satima.


- Mi smo ovo putovanje shvatili kao misiju s ciljem podizanja svijesti o važnosti dobrotvornog djelovanja. Tome je Rotary zajednica posvećena. Start Rallyja je u Splitu i prva postaja je u Kninu da bi pozdravili naše štićenike i senzibilizirali što veći broj građana da se donacijom uključe u akciju. Sve motoriste pozivamo da se priključe, cijena kotizacije je simbolična, a ruta i događanja bogati i nezaboravni. Svake godine trudimo se obogatiti program Rallyja tako da ćemo na ovoj ruti posjetiti Muzej Čipke i Soli na Pagu, Akvarij u Karlovcu, obilaziti gradove uz turističke vodiče, jednu od najboljih sirana u regiji Sirana Gligora, tvrđavu Nehaj u Senju, prisustvovati besplatnim koncertima, uživati u vožnji Grobnikom I u osjećaju zajedništva te degustacijama vina I lokalnih specijaliteta koji nas tradicionalno dočekuju na svim postajama. Taj osjećaj znaju samo istinski zaljubljenici u motoristički sport – kaže Željan Rakela.

Uz Rotary Club Split Plus, u akciju su uključeni RC Kaštela, RC Zadar, RC Prelog i RC Varaždin 1181 te moto klubovi BMW Dalmacija, BMW MK Varaždin, BMW MK Karlovac, MK Vuk Samotnjak, MK Barokeri, MK Mountain Riders, MK Paška Bura I IFMR Croatia bez čije pomoći akciju ne bi bilo moguće organizirati. 


Vaša reakcija na temu