Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HUMANITARNI POTHVAT: 80-postotni invalid Domovinskog rata i mlada plivačica plivaju od Splita do Supetra, pogledajte što su poručili prije skoka u more

HUMANITARNI POTHVAT: 80-postotni invalid Domovinskog rata i mlada plivačica plivaju od Splita do Supetra, pogledajte što su poručili prije skoka u more

Prikupljaju sredstva za Dječji dom Maestral

Goran Jurišić GogaAntonia Buličić rano jutros su s Trstenika krenuli plivati do Supetra. Namjera 80-postotnom invalidu Domovinskog rata i mladoj plivačici je na taj način prikupiti novac za uređenje školskog odjela Dječjeg doma Maestral.

- Hvala na odazivu ljudi koji će podržati ovu akciju da pomognemo mladosti Maestrala da imaju lakše školovanje i da lakše prođu kroz težak život - rekao je Jurišić pred ulazak u more.

Lani su, napomenuo je, donacijama sredili Maestralov odjel za bebe, a ove godine su napravili korak dalje - napravili turnir u cageballu i balotama te do sada skupili 23.000 kuna.

- Zahvaljujem svim ljudima koji će svojim malim doprinosom pomoći našem Maestralu, djeci koja će danas-sutra biti građani našeg grada. Trebamo pomagati jedni drugima, djeci i svima kojima treba pomoć - dodao je.

Antonia Buličić je rekla da joj je drago što preplivavanjem pomaže Dječjem domu Maestral i da se nada da će im danas biti mirno more, kao u trenutku starta.

Svi koji žele napraviti humanitarno djelo, mogu uplatiti sredstva na Maestralov žiro-račun: IBAN: HR1023900011100024990 s opisom plaćanja 'Mi plivamo za vas 2 - za uređenje školskog odjela'. 
Vaša reakcija na temu