HŽ i TZ Splita razveselili djecu humanitarnom vožnjom vlakom od Splita do Kaštela

HŽ i TZ Splita razveselili djecu humanitarnom vožnjom vlakom od Splita do Kaštela

Tijekom vožnje Sv. Nikola je uveseljavao djecu uz prigodne poklone

HŽ Putnički prijevoz i Turistička zajednica grada Splita,  i ove godine organizirali su humanitarnu vožnju  vožnja ICN-vlakom 'Tin-express'  na relaciji Split – Kaštel stari – Split.  Tijekom vožnje Sv. Nikola je uveseljavao djecu uz prigodne poklone koje je osigurao Kraš.

Suradnja Turističke zajednice grada Splita i HŽ putničkog prijevoza nastavlja se do kraja Zimskog akvarela kroz  besplatne vožnje svake subote i nedjelje.

Tijekom trajanja manifestacije 'Zimski akvarel - adventske i božićne svečanosti u Splitu', Turistička zajednica u suradnji s HŽ putničkim prijevozom do 7. siječnja 2019. svake subote i nedjelje nudi besplatnu povratnu vožnju građanima Splita, Solina, Kaštela i Trogira do centra grada. Besplatan prijevoz subotom i nedjeljom bit će omogućen prigradskim vlakom na relaciji Kaštel Stari – Split – Kaštel Stari s polaskom iz Kaštel Starog u 9.41 sati i povratkom iz Splita u 14.03 sati.

Na splitskom području dječji božićni vlakovi Tin-express vozit će 8., 9., 15. i 16. prosinca na relaciji Split – Kaštel Stari – Split s time da će 8. prosinca vlak krenuti u 9.35 sati, a 9., 15. i 16. prosinca u 9.42 sati. Cijena karte za dijete iznosi 30 kn, a za odrasle 50 kn.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare