Foto: Screenshot I LATINOAMERIKANKE UZDIŠU ZA NJIM Meksički portal SDP Noticias Marića proglasio 'misterom cijepljenja'

I LATINOAMERIKANKE UZDIŠU ZA NJIM Meksički portal SDP Noticias Marića proglasio 'misterom cijepljenja'

Za oko im zapeo i Aladrović

O mišićima ministra Zdravka Marića piše čak i meksički portal SDP Noticias pod naslovom 'Ministar financija Hrvatske proglašen misterom cijepljenja'.

Riječ je o portalu koji na Facebooku ima gotovo 6 milijuna fanova, o Mariću je objavio članak koji su potom preuzeli i manji tamošnji mediji. A Marić je kažu: modelo de vacuna.

'Zdravka Marića, ministra financija Hrvatske, društvene su mreže proglasile misterom cijepljenja, nakon što je primajući svoju dozu protiv koronavirusa, izložio svoje mišiće ruku i vidljive linije mišića trupa.

Odmah su njegove fotografije izazvale pomutnju jer ministra nitko nikada prije nije vidio ovakvog, jer se zbog svog posla uvijek oblači svečano i nosi jaknu. Naravno, korisnici interneta brzo su istražili razloge kako, uz toliko posla, Zdravko Marić ima tako dobru formu', započinje novinarka Yazmin Navarro.

Istražila je detaljno naše ministre, pa piše kako Marić nije jedini koji je mamio uzdahe.

'Prema njihovim saznanjima, 43-godišnjak u slobodno vrijeme igra tenis i trči te trenira košarku i odbojku. No on nije bio jedini koji je plijenio pozornost na dan cijepljenja, kojemu je nazočio i predsjednik Zoran Milanović i još devet ministara, jer je i Josip Aladrović skinuvši jaknu otkrio definiranu liniju. Tridesetpetogodišnji ministar rada zaljubljenik je u sport, a njegove omiljene aktivnosti za održavanje dobre tjelesne kondicije, kao i zdravlja, su nogomet, trčanje i skijanje. Tako su njihova tijela postala ne samo ugodna za gledanje, već i primjer koji treba ostati aktivan i tijekom trenutne pandemije', stoji u tekstu na portalu.

Pišu dalje Meksikanci – imali su i oni svog mistera cijepljenja.

'U Meksiku, ovaj je slučaj podsjetio na oftalmologa Alejandra Silvu, koji je također pokazao mišiće prilikom primanja cjepiva, no koji je kasnije izazvao kontroverzu jer je bio na zabavi na plaži na kojoj se nisu provodile epidemiološke mjere u jeku pandemije'.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(85673, "");
Pregledaj komentare