Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IKRA FISH & WINE Novo gastro mjesto u gradu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

IKRA FISH & WINE Novo gastro mjesto u gradu

Ugostiteljski objekt otvoren je u Domaldovoj ulici

Split je dobio još jedno novo mjesto za uživanje u hrani i piću, ali i jedinstvenoj atmosferi koju nudi Dioklecijanov grad. Ikra Fish & Wine koncept je inspiriran isključivo Jadranskim morem koje promiče autohtonu dalmatinsku hranu pripremljenu na originalan način. Ikra također pomiruje dva trenda - da jedemo zdravo i ukusno, a da je isto tako svima dostupno i brzo pripremljeno.

Na meniju Ikre pronaći ćete 8 varijacija bruschetta, tartar od svježe dalmatinske tune, kamenice u više varijanti, popularne Tacose na 'Ikra' način, te razne riblje varijante jela.

Uz pomno sastavljenu vinsku kartu možete uživati u nekim od najboljih hrvatskih vina, a valja napomenuti kako je 'na čaše' dostupno preko 15 etiketa.

Ovisno o dobu dana, opustite se uz koktele poput Don Julio Paloma, Huga ili vječnog klasika - Negronija.

Ikra vas čeka na adresi Domaldova 2, a više informacija o ponudi i samom objektu potražite na njihovim Facebook i Instagram stranicama.

Vaša reakcija na temu