Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INFLUENCERI O EU IZBORIMA Pogledajte video-poruku Ivane Mišković
EU izbori: iskoristi svoj glas Piše: Sponzorirano

INFLUENCERI O EU IZBORIMA Pogledajte video-poruku Ivane Mišković

Upoznala je nekolicinu čelnika EU-a

Ivana Mišković - magistra novinarstva i Makaranka sa zagrebačkom adresom koju na Instagramu prati više od 40 tisuća ljudi - naša je nova gošća u serijalu 'EU izbori: iskoristi svoj glas', u kojem, među ostalim, razgovaramo s domaćim influencerima koji progovaraju o značaju članstva Hrvatske u Europskoj uniji te pozivaju građane da iziđu na birališta. 

Ova mlada influencerica i sama je više puta sudjelovala u radu Europske komisije u Hrvatskoj te u nekoliko navrata posjetila Europski parlament. Pritom je upoznala nekolicinu čelnika Europske unije. U video-poruci za Dalmatinski portal približila je važnost odluka koje se donose unutar EU-a za Republiku Hrvatsku. 


'Prva je stvar definitivno sigurno i jednostavno putovanje. Poznato je da kao građani EU-a možemo slobodno putovati bez putovnice, odnosno da imamo slobodu kretanja. No sloboda kretanja ne podrazumijeva samo putovanja i provođenje godišnjih odmora u inozemstvu, već i studiranje, volontiranje, osposobljavanje i, na kraju krajeva, zapošljavanje te sam rad. 

Stoga, ne zaboravimo izići na izbore 9. lipnja. Birajmo našu budućnost, birajmo tko će nas predstavljati i tko će sudjelovati u našem boljem sutra', poručila je Mišković. 

Hrvatski građani, napomenimo, spomenutog će datuma izabrati 12 zastupnica i zastupnika u Europskom parlamentu. Dodatne informacije dostupne su na poveznici

***

Objava je realizirana uz potporu Europskog parlamenta. Za objavljeni sadržaj odgovoran je isključivo Dalmatinski portal.

Vaša reakcija na temu