INSTAGRAM ZVIJEZDE Mladog Solinjanina na društvenim mrežama prati hrpa ljudi, provjerite zašto...

INSTAGRAM ZVIJEZDE Mladog Solinjanina na društvenim mrežama prati hrpa ljudi, provjerite zašto...

Luciano Plazibat je sudjelovao u showu Big Brother, a sada radi u JoomBoosu

Luciano Plazibat na društvenim mrežama prati nekoliko desetaka tisuća ljudi, a radi i u sklopu internetskog kanala JoomBoos. Solinjanina je javnost upoznala i kao sudionika Big Brother showa, a njegova vojska pratitelja najviše ga štuje zbog njegovog plesnog umijeća. Član plesnog studija Clique u razgovoru nam je otkrio sve detalje...

- Jako sam uporna osoba koja velikim radom lovi svoje snove, a kao osoba sam jako hiperaktivan, radišan i pozitivan - opisao se kratko Luciano koji nam je odgovorio na naš upitnik.

Kada se rodila ljubav prema plesu?

- Od rođenja se nazirala, uvijek sam plesao na svadbama i raznim proslavama. Bilo je zanimljivih trenutaka, primjerice kad je Severina nastupala na Eurosongu napravio sam cijelu koreografiju na pjesmu 'Moja štikla'. Došao bih kod bake i uzeo djedove cipele, one s malom potpeticom, i počeo bih plesati po stanu. Baka je bila oduševljena kako brzo hvatam korake i vodila me je kod susjeda da vide kako plešem, ha, ha...

Imaš li omiljenu glazbu na koju voliš plesati? Imaš li omiljenog plesača?

- Najdraži žanr mi je pop glazba i to je muzika koju baš pratim, od glazbenih ljestvica i svega ostalog. Što se tiče plesača, popratim sve, ali najdraža mi je ekipa iz Royal Familyja i Millenium Dance.

A najdraža vrsta plesa?

- Hip-hop, waacking, ali u svakom plesu guštam.

Koliko često treniraš?

- Ovisi za što se pripremam. Kada se pripremam za nastup, onda svaki dan.

Može li se od plesa zaraditi u Hrvatskoj?

- Danas se od svega može zaraditi samo se treba truditi i vjerovati u to što želiš postići. Mogu priznati da trenutno jako lijepo živim.

Odakle inspiracija za koreografije?

- Kad radiš nešto što voliš i što te inspirira onda ideje dolaze same od sebe. Osoba sam pretjerano maštovita pa uvijek brzo dolazim do novih ideja.

Osvojio si jako puno nagrada. Koja ti je najdraža?

- Osvojili smo jako puno državnih zlata i drugih nagrada, ali trenutni favorit mi je zadnja na Inter Dance Festu u Sarajevu, gdje sam s partnericom osvojio prvo mjesto u Grand Prixu i drugo mjesto u hip-hop parovima. 

Često ističeš kako si veliki fan Severine. Je li ti san s njom zaplesati?

- Službeno još nisam zaplesao s njom, ali radim na tome, ha, ha. Imao sam priliku upoznati je i voditi lijep i ugodan razgovor na promociji njenog novog albuma.

Na Instagramu te prati preko 20 tisuća ljudi. Što najčešće objavljuješ?

- Ima tu svega, pogotovo na Instagram priče stavljam raznoliki sadržaj, ali najviše je na profilu zastupljen ples. Od fotografija najviše volim one spontane jer na takvima najbolje ispadnem, ha, ha.

Omiljeni video s profila?

- Definitivno ples na Severinu pjesmu 'LosHa', kao i spomenuti nastup u Sarajevu. Najposebniji su i najbolje napravljeni.

Čime misliš da si privukao ljude na svoj profil?

- Bio sam svoj i jednostavno sam to što jesam. Ljudima se valjda svidjelo, zadržali su se i svakog dana raste broj onih koji me prate. Na dnevnoj bazi s njima komuniciram i uvijek odgovorim na poruke. Nikad ne forsiram neku fejk priču, jednostavno treba samo biti svoj.

Koliko često objavljuješ?

- Ajme, tu sam užasan, to se dogodi doslovno šetajući ulicom i ako me pukne kažem 'aj slikaj me'. Ako ispadne dobra fotografija objavim je na Instagramu. Osim kad je u pitanju neki posao, snimanje ili promocija. Tada ulažem puno više truda i vremena da je klijent zadovoljan. Videozapisi su posebna priča, na njima prezentiram ljudima svoj rad. Do sada nam je veliki problem bio što nisam imao kamermana, ali i to sam sada riješio tako da će sljedeći plesni video biti nešto puno bolje.

Imaš i YouTube kanal...

- Na YouTubeu objavim video kada osjetim da mi se snima i kad iman dobru ideju. Takva videa su mi uvijek dobro prošla kod publike, poput 'Ocjenjivanje mikrofona Maje Šuput'. Najviše volim pričati i raditi teme vezano za muziku. Publika osjeti i zna da nešto osobno voliš jer svaki video koji sam napravio samo da imam nešto na kanalu publika nije prihvatila.


Može li se zaraditi od društvenih mreža?

- Naravno, radim u JoomBoosu i stvarno iman vrhunsku ekipu. Svi smo kao jedna velika obitelj tako da mi je stvarno gušt ići na posao i raditi, još to spajam s plesom tako je situacija 'top'.

Koliko vremena provodiš na društvenim mrežeama?

- Uf, prije sam bio noć i dan, sada sam to dosta smanjio. Uvijek iman mobitel pri ruci, ali ne visim na njemu od 0 do 24. Najviše sam po noći na njemu ili kad radim, a uvijek mi je i muzika upaljena.

Što ti Instagram predstavlja?

- Instagram je meni jako zabavan jer mi je želja okusiti se i u PR poslu. Tako da obožavam pratiti analitike svog profile i gledati načine što novo mogu napraviti da animiram i zabavim ljude.

Koga ti pratiš?

- Uz prijatelje, najviše pratim osobe iz svijeta glazbe. Obožavam Cher i Lady Gagu.

Sudjelovao si u Big Brotheru. Kako danas gledaš na to iskustvo?

- Big Brother je jedna velika odskočna daska koju sam dobro iskoristio. Izolaciju na tako sličan način bih preporučio svima. Kad nemaš doticaj što se događa u stvarnom svijetu je odličan osjećaj, nema brige...

Bi li sudjelovao opet u nekom showu?

- Za sada ne, ali nikad ne reci nikad.

Jesi li u kontaktu s nekim stanarima?

- Čujem se s mnogima, a u kontaktu sam najviše s Anezi i Dubravkom.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48386, "");
Pregledaj komentare