Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot INTERNET GORI Nives Celzijus u haljini koja je otkrila previše

INTERNET GORI Nives Celzijus u haljini koja je otkrila previše

Sve je 'ispalo'

Pjevačica i članica žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Nives Celzijus (38), svjesna je da od sutra kreću nove mjere zaštite pa se 'skockala'.

Pjevačica je odjenula haljinu koja više otkriva nego što pokriva te su joj 'ispale' bujne grudi, a stajling je upotpunila velikim naušnicama, prenose 24 sata.

- Evo da se sredim dok još imam prilike jer od subote opet pidžama - napisala je u opis fotografije koju su lajkale tisuće zaluđenih fanova.

Inače, Nives se nedavno oglasila o prstenu kojim je zaintrigirala javnost jer su mnogi pretpostavili kako je riječ o zaručničkom prstenu.

- Jučer sam radila cijeli dan i nisam imala vremena čitati novinske članke, samo je u nekom trenutku krenula navala čestitki pa da bih spriječila daljnje čestitarenje, nisam zaručena, ovo nije zaručnički prsten i nema nikakvu simboliku, nema nikakvo emotivno značenje - rekla je u videu.

- Imam ga već 20 godina i mogli ste ga vidjeti već milijun puta, što na storyjima, što na objavama, samo se morate malo fokusirati i na neke druge stvari - dodala je.

Vaša reakcija na temu