Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com IRSKA NOĆ U MAČKA Nezaboravni program i najbolje akcije
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

IRSKA NOĆ U MAČKA Nezaboravni program i najbolje akcije

Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite bocu Jameson Caskmates IPA 0,7

Na Mertojaku će se praznik sv. Patrika proslaviti na irski način! U centru Mačak točit će se zeleno pivo, piti irske viskije i slušati irsku muziku i to dva dana zaredom! 

- U četvrtak (17. ožujka) i petak (18. ožujka) se svi pretvaramo u Irce. Pripremili smo vam posebnu ponudu pića dostupnu isključivo u četvrtak i petak za event 'Kiss me, I'm Irish'. Ona uključuje: Zeleno pivo 0.3l (17 kn), Zeleno pivo 0.5l (22 kn), Jameson 0.03l (14kn), Jameson Caskmates IPA 0.03l (18kn), Whiskey in the Jar  (Jameson 0.06l + Coca Cola - 33kn), Kiss me, I'm Irish (Jameson 0.7l + 4 Coca Cola 0.2l - 333kn) - naveli su iz Mačka, dodavši da će na zabavi biti i nasmiješene hostese.

- Okušajte sreću u tomboli koja se održava u 19 sati, a od 21 se rasplešite uz DJ-a s prepoznatljivom irskom glazbom - kazali su.

A kakvo bi to slavlje bilo bez darivanja? Sudjelujte i vi, te osvojite Jameson Caskmates IPA 0,7 + 4 x Coca Cola 0.25l. Sve što trebate je podijeliti ovaj članak na Facebooku. Igramo se do petka, 18. ožujka, kada ćemo nasumično izvući sretnog dobitnika iz svih skupljenih komentara. Sudjelujte na Facebooku i Instagramu kako bi povećali šansu za pobjedu...

Vaša reakcija na temu