Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ispratite ljeto uz Žutu srijedu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ispratite ljeto uz Žutu srijedu

Odlični popusti i pogodnosti

Nova školska godina je počela, a to znači samo jedno: ljeto se polako, ali sigurno bliži svome kraju. Novo poglavlje koje je pred nama donosi i nove izazove, stoga je bolje da ih dočekate spremni. A prilika da se za njih pripremite stiže već ove srijede. Naime, u City Centeru one na rasporedu je Žuta srijeda koja 7. rujna donosi odlične popuste i pogodnosti u vaše omiljene trgovine. Napravite popis svega što je potrebno vama i vašim najdražima i zaputite se u shopping avanturu.

A ujedno, ne propustite priliku spasiti ljudske živote. Odvojite svega 15-ak minuta svoga vremena i odazovite se akciji dobrovoljnog darivanja krvi koje će se, u organizaciji Crvenog križa, održati na 2. katu City Centera one, od 11 do 17 sati. Dobrovoljne donacije još uvijek su jedini izvor osiguravanja dovoljnih količina krvi i krvnih pripravaka jer zamjenski pripravci za krv ne postoje. Baš zato dokažite da heroji dolaze u svim oblicima i veličinama te im ovoga puta dajte svoj lik! 

Vidimo se ove srijede u City Centeru one! 

Vaša reakcija na temu