Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot IVAN PAŽANIN: Smiješna mi je ta titula najpoželjnijeg neženje u Hrvatskoj, ali donekle shvaćam

IVAN PAŽANIN: Smiješna mi je ta titula najpoželjnijeg neženje u Hrvatskoj, ali donekle shvaćam

'Uvijek postoji ona prava, samo je pitanje jesam li ja onaj pravi'

Jako sam aktivan, posvećen sam stvarima koje u normalnim okolnostima ne bih stigao. Kuham i uživam s najbližima. Nedostaju mi restorani i sve ostalo, ali ja sam optimist, vjerujem da ćemo se brzo vratiti u normalu, ispričao nam je mnogima omiljeni splitski chef Ivan Pažanin (36), kojem pandemija korona virusa nije poremetila planove, pišu 24 sata.

Uz sve ostalo, spremno dolazi na set kulinarskog showa pa ga tako možemo vidjeti u 'Tri, dva, jedan - kuhaj', u kojem s kolegama Tomislavom Špičekom (46) i Željkom Klemenčić (41) ocjenjuje jela natjecatelja.

- Malo je reći da sam s članovima žirija prijatelj. Mi smo kao mala obitelj, dugo smo zajedno. Poznajemo se u dušu i mislim da smo jako povezani u profesionalnom smislu. Nadopunjujemo se, razumijemo se očima i to je fantastično. Družimo se svakom prilikom, kuhamo kad god nam vrijeme dopusti - kaže Pažanin, koji smatra kako nije strog prema natjecateljima kulinarskog showa.

- Samo želim da show shvate ozbiljno i da moje riječi imaju utjecaj na njihovu edukaciju. Inače, što se tiče mog posla, želim da cijene i razumiju težinu uspjeha. Ne dam nikome da se na bilo koji način ruga s hranom ili kuhanjem. Ako je drukčije, onda i nisu neki kandidati za show - rekao je chef, koji smatra kako natjecatelji sve njegove kritike doživljavaju jako pozitivno, edukativno i za njih najbolje u tom trenutku.

A otkako se ranije pojavio u trećoj sezoni kulinarskog showa, Pažaninovo se ime često povezuje s 'titulom' najpoželjnijeg neženje u Hrvatskoj. Priznaje nam kako mu je čak to pomalo i smiješno.

- No ipak sam još neženja pa mogu to donekle razumjeti - kaže Pažanin, a jasno je kako mnoge pripadnice ženskog spola kulinarski show gledaju samo zbog njega.

- Kako god bilo i zbog kojeg razloga gledaju, smatram da je to lijepo i pozitivno, a mene veseli dokle god drugi uživaju u mojoj televizijskoj prisutnosti - iskren je Ivan. Međutim, ne pamti da se neka od natjecateljica prijavila u show samo zbog njega.

- Meni je bitno da im budem dobar mentor i da moje znanje njih educira. Svih se kandidata sjećam u pozitivnom smislu i za sve imam riječi pohvale - objasnio je.

No o privatnom životu Pažanin ne govori puno. Na pitanje je li u njegov život ušetala 'ona prava', misteriozno odgovara kroz smijeh:

- Uvijek postoji ona prava, samo je pitanje jesam li ja onaj pravi. No splitski chef slaže se s onom starom kako 'ljubav ide kroz želudac'.

 - Normalno da ljubav ide kroz želudac. Dobra spiza daje sreću, ispunjava vaš život i sve probleme rješava. Nemojte zaboraviti i na čašu pravog vina - rekao je.

Vaša reakcija na temu