Foto: Veljko Martinović Ivica Bubalo komentirao najavljeni koncert Nine Badrić u Spaladium Areni, predložio joj je kako privući publiku

Ivica Bubalo komentirao najavljeni koncert Nine Badrić u Spaladium Areni, predložio joj je kako privući publiku

Estradni menadžer nije promijenio mišljenje o zagrebačkoj pjevačici

Ivica Bubalo je često kao primjer pjevačice koju se 'gura' navodio Ninu Badrić koja je, po njemu, zvijezda jedino kod urednika radio-postaja. Estradni menadžer je tvrdio da ona ne može puniti dvorane, pa se sa zanimanjem čekao njegov komentar koncerta u Spaladium Areni na Dan žena.

- Kao prvo želim ti da se ugodno osjećaš u najlipšem i najmuzikalnijem gradu. Ja na koncert neću sigurno doći. To nisu pisme koje bi me dirnule i koje ja volim (osim dvije). Prvo šta sam primijetio je da je cijena ulaznica od danas 100 kuna za dvije osobe, šta znači 50 po osobi. Nastup u Areni zaslužuju najpopularniji i najkvalitetniji izvođači (Čolić, Cetinski, Merlin, Joksimović, Prljavci, Mišo, Gibonni) i njima je cijena ulaznica od 150 do 300 kuna). Kako to? Kako to? Pita se Vojko V. Pa evo mog prijedloga: neka se svakome tko dođe na koncert u Arenu na ulazu da 50 kuna - napisao je Bubalo na Facebooku.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(39410, "");
Pregledaj komentare