Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Ivo Amulić otkrio da u 58. godini treći put postaje tata

Ivo Amulić otkrio da u 58. godini treći put postaje tata

Pjevač je, naime, otkrio da će u srpnju godine dobiti treće dijete

Ivo Amulić otkrio da u 58. godini treći put postaje tata. Pjevač klape Rišpet inače iz prvog braka ima danas odraslu kćer Hanu i sina Mihovila, a prije dvije godine je postao i djed 2-godišnje Ele.

Sretnu vijest otkrio je za RTL  nakon što je njegova klapa sinoć ponovila prošlogodišnji scenarij te još jednom rasprodala dvoranu Lisinski

A osim što će 2020. godina Amuliću biti očito i dalje vrlo uspješna na poslovnom planu, bit će plodonosna i u privatnom životu. Pjevač je, naime, otkrio da će u srpnju ove godine dobiti treće dijete. Sa svojom drugom suprugom Sandrom Kekez, s kojom se vjenčao 2013. godine, očekuje curicu.

Vaša reakcija na temu