Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izbjegni zamke koje donosi Valentinovo
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Izbjegni zamke koje donosi Valentinovo

Donosimo prijedloge za Dan zaljubljenih iz snova

Bez obzira na to što tko govori, jedna stvar potpuno je jasna - baš svatko želi dobiti nešto za Valentinovo. Oni, pak, koji kažu da ne žele ništa - ili nemaju pojma što žele ili im je previše neugodno to izreći. U svakom slučaju, takve osobe i dalje žele biti mažene i pažene na neki poseban, romantičan način. Unatoč tome što bi ovo trebalo biti razumljivo samo po sebi, postoje ljudi koji zaboravljaju kako je Valentinovo prvenstveno romantično, a ne praktično. Dakle, bez obzira na to koliko je puta tvoja srodna duša spomenula novi mikser ili remen za hlače, potrebno se odmaknuti od očitog i iznenaditi nečim romantičnim što će pokazati koliko ti je stalo.

Baš iz tog razloga, među raznolikim SelectBox poklon paketima svi parovi mogu pronaći odličnu lepezu vrhunskih aktivnosti za idealan Dan zaljubljenih. Na svoje će doći oni koji su zaljubljenici u gurmanske delicije, adrenalinske avanture, luksuzno tetošenje i istraživanje novih mjesta te svi oni kojima je cilj pronaći savršeno iskustvo za ovogodišnje Valentinovo. 

Razmisli o tome što bi ove godine istinski trebalo ostati zapisano u srcu i u nastavku teksta, izbjegni zamke koje ti donosi Valentinovo, pronađi se i otkrij naše prijedloge za Dan zaljubljenih iz snova! 

Nove destinacije, novi doživljaji, nova romansa

Najbolji način za provesti magične trenutke uz srodnu dušu, definitivno je promjena okoline i izlazak iz ustaljene kolotečine. Pođite ruku pod ruku na mjesto na kojem još niste nikada bili i zajedno doživite čarobno Valentinovo kroz iskustvo otkrivanja novih krajeva, odmora i opuštanja u ugodnom okruženju. Istražite ambijentalnu Istru, pitoresknu Slavoniju ili sunčane Alpe te osjetite kako dinamičan puls većih mjesta prožima čitavo tijelo.


Romantični bijeg na više od 100 lokacija u očaravajućem ambijentu ruralnih kuća, hotela i koliba okruženih prirodom ili u okolici većih mjesta, znači iskusiti potpunu novu dimenziju zajedništva i ljubavi. Osim romantičnoga bijega od užurbanog života, omogućujemo ti uživanje u vrhunskim gurmanskim specijalitetima uz koje će večera na Dan zaljubljenih biti spektakl za pamćenje. Možete uživati u luksuznom smještaju za dvoje u ambijentu luksuznih hotela, apartmana i villa ili posjetiti atraktivne destinacije, prelijepe plaže, kulturna središta i neistraženi krajolike na kojima ćete doživjeti istinski vikend iz snova.

Doživite zajedno novu dimenziju hedonizma 

Svi znamo kako ljubav ide kroz želudac i zato isprobaj zavodljive kulinarske umjetnine odabranih chefova kuhinje koji će za Valentinovo oduševiti i najzahtjevnija nepca te stvoriti nezaboravan doživljaj zajedništva. Kako i pristoji za jedno takvo vrhunsko kulinarsko iskustvo, pažljivo smo odabrali savršen poklon za strastvene gurmane i ljubitelje vina u avanturi okusa po renomiranim vinarijama za sve koji žele, uz najfiniju kapljicu, doživjeti najbolje od modernog gradskog ili seoskog okruženja.


Pođite zajedno na gastro avanturu života i neka vas oboje dočeka predivan stol za dvoje na više od 90 lokacija koje jamče vrhunske hedonističke doživljaje s tri ili više sljedova jela! Iskusi gurmanski stol s 4 ili više sljedova jela poznatih kuhara u toplom ambijentu odabranih restorana. Za ovaj Dan zaljubljenih, iskusi vrhunske kreacija umjetnika čija su platna tanjuri. Uživaj u prirodnim, punim okusima, oduševi se jednostavnim, prvoklasnim i kreativnim načinom pripreme delicija te isprobaj najfinije recepture na ekstravagantnoj večeri koja naprosto ostavlja bez daha. 

Kraljevski užici u najboljem društvu

Ponekad je teško odvojiti se od svakodnevnih briga i prepustiti se stvarima u kojima uživamo. U opasnosti su tada partneri koji imaju problem s izražavanjem emocija i parovi kojima je potrebno pokazati emocije kako bi razmazili bolju polovicu. Srećom, mi nudimo čitav arsenal rješenja u vidu više od 90 lokacija za njegu u spa centrima, koji jamče zajedništvo, ljepotu te opuštanje tijela i duha. Posjet mnogobrojnim spa i kozmetičkim centrima uključuje opuštanje geliranje i uljepšavanje noktiju, bojenje obrva i trepavica, izradu frizure za posebne prigode, masaže vlasišta i mnoge druge usluge koje jamče vrhunski izgled uz koji se vrhunski osjećaš. U ugodnoj atmosferi moguće je uživati u masaži i wellness iskustvu uz anti-age ili aroma-masaže, masaže ruku ili lica, tajlandske masaže, saune i kupelji, lifting, solarij i ostalo.


Naravno, imamo nešto i za muški dio populacije koji će neizmjerno uživati u oazi zdravlja i ljepote koja nudi finske, turske ili biosaune te najbolje masaže, a parovi mogu osjetiti potpunu harmoniju ljepote s posebnim tretmanima i antistresnim metodama koje jamče savršeno Valentinovo.

Strast, hrabrost i prstohvat ljubavi - kombinacija iz snova

Izbjegni zamke koje donosi Valentinovo u doslovnom i figurativnom smislu i posjeti escape room ili doživi zabavne aktivnosti u fitness centrima i adrenalinskim parkovima, ludu vožnju kartinga, zip-line, stolni nogomet ili trening aikida, boksa, košarke ili plesa za sve ljubitelje sporta i rekreacije. Poklonici zdravog načina života koje uveseljava sport i zabava, mogu u društvu srodne duše iskušati jedrenje, špiljarenje ili planinarenje koje će vas oboje povezati i omogućiti mnoštvo prekrasnih zajedničkih trenutaka. Ove godine, pokloni adrenalinski doživljaj i neka uz veselje, proključa krv u žilama svih ljubitelja adrenalina i aktivnosti. Doživi istinski XXL extreme doživljaj koji uključuje paragliding let i let avionom, vožnju go-karta, vožnju Ferrarija na trkaćim stazama, školu surfanja na vodi i još mnoštvo aktivnosti koje će biti na veselje iskusnih sportaša, ali i onih koji će to tek postati. Iskusi neki od genijalnih doživljaja, osjeti nalet čistog adrenalina i provedi najljepše trenutke s partnerom ili partnericom, za Valentinovo kojeg ćete se zauvijek sjećati.


Valentinovo je praznik ljubavi – neki na ovaj dan vole pokloniti maleni znak pažnje od srca, dok drugi pridaju veliku važnost ovom blagdanu. Kako god bilo, Valentinovo uvijek može poslužiti kao dobar podsjetnik svim parovima da posvete malo pažnje svojem partneru ili partnerici uz izbor nekih od najboljih SelectBox aktivnosti i sadržaja uz koje će probuditi romantiku i potaknuti strasti. Dan zaljubljenih predstavlja izvrsnu priliku da otiđite na romantičnu večeru, odvojite vrijeme za sebe u wellnessu ili spa centru, priuštite si nezaboravno adrenalinsko iskustvo u dvoje ili se opustite od užurbane svakodnevice u zagrljaju prirode. Zato, ove godine stvori sa svojom srodnom dušom nezaboravne uspomene i pokloni nešto jedinstveno, nešto drugačije, nešto posebno - pokloni doživljaj iz snova kojeg će zauvijek pamtiti. 


Vaša reakcija na temu