Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović IZGUBLJENA GENERACIJA: 'Večera s Ćubijem' protekla u vrhunskoj atmosferi

IZGUBLJENA GENERACIJA: 'Večera s Ćubijem' protekla u vrhunskoj atmosferi

Čuli smo mnogo duhovitih anegdota

Veličanstveno je bilo sinoć na prvoj večeri memorijalnog festivala u čast neponovljivom Damiru Mihanoviću Ćubiju. 'Večera s Ćubijem', koju je vodio Damir Duplančić, bila je puna jako duhovitih anegdota, gdje su Vedran Mlikota, Giuliano, Frane Bućan i Vinko Urlić dali sve od sebe kako bismo se barem na trenutak nasmijali kao na Ćubijevim predstavama. I uspjeli su. Atmosfera je bila baš vrhunska.

U prvom redu gledališta su sjedili i Ćubijevi prijatelji iz grupe Dalmatino Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, a organizatori su Sunaru, Ćubijevog kolegu po bubnjevima, pozvali na binu, te mu uručili nagradu 'činela godine' jer je u vrlo teškim vremenima bio Ćubiju pri ruci.

Vaša reakcija na temu