Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izložba koja se ne propušta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Izložba koja se ne propušta

Polovica prizora na izložbi dio je stvarnog svijeta, dok je druga polovica rezultat mašte, a na vama je da prepoznate razliku

Vrijeme je da se zaputite na putovanje koje ćete pamtiti još dugo! I ne brinite - ne treba vam kofer, putovnica niti avionska karta da biste uživali u dosad neviđenim prizorima.

Naime, u City Centeru one vas do 7. ožujka čeka 16 fantastičnih 3D prizora koji će vas u trenu odvesti u nezaboravnu avanturu zbog koje ćete preispitati granicu između stvarnosti i mašte. Jer priroda uistinu raspolaže bojama i scenografijom na kojoj bi joj pozavidjeli i režiseri visokobudžetnih holivudskih filmova. Otkrit ćemo vam samo jednu malu tajnu: polovica prizora na izložbi dio je stvarnog svijeta, dok je druga polovica rezultat mašte, a na vama je da prepoznate razliku.

Naposljetku, svoje putovanje završite potragom za idealnim suvenirima. Produžite u shopping i napunite vrećice neodoljivim sitnicama za sebe i svoje najmilije te im tako uljepšajte dan. Jer – ako ništa drugo - novo normalno naučilo nas je da se sreća ipak krije u malim stvarima. 

Vaša reakcija na temu