Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izložba u Domu mladih povodom Međunarodnog dana beskućništva
Kultura Piše: Dalmatinski portal

Izložba u Domu mladih povodom Međunarodnog dana beskućništva

Otvara se u galeriji kluba Kocka

U galeriji kluba Kocka u Domu mladih 10. listopada se otvara izložba 'Dom'. Svečano otvorenje zakazano je za 20.00 sati, na Međunarodni dan beskućnika, s ciljem osvještavanja značaja doma kroz prizmu umjetnosti.

'Ova umjetnička manifestacija humanitarne prirode okuplja raznolike umjetnike iz Splita, pružajući im priliku da istraže koncept doma kroz različite medije poput slikarstva, keramike, mode, fotografije i grafičkog dizajna. Cilj izložbe je pronaći višestruka značenja doma kao simbola fizičkog i emocionalnog prostora te potaknuti zajednicu na promišljanje o važnosti doma u našim životima', poručuju iz organizatori iz udruge Aktivist te najavljuju kako će cijeli događaj pratiti i glazbeni program pod nazivom 'Kućna glazba'. 

Ulaz je besplatan.

Vaša reakcija na temu